Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215265 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Frumusetea
« Răspuns #660 : Marți, 22 Mai 2012, 20:35 »
in balta vietii, de cosmar... pana face iar tzup!
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #661 : Marți, 22 Mai 2012, 21:05 »
Parti bune: costumele, masinile si palatul...........deci daca-l dezbraci de toate astea ce ramane?  :crazy2:

Nu te cred ca tu crezi ca ceilalti cred ca tu crezi ce spui...  ;D Faci numai valuri, stimabile confrate de zodie, toata lumea stie (sau macar intuieste, chiar daca nu vrea sa recunoasca intotdeauna) ca "partile bune" sunt acelea de care e imposibil sa te lepezi prin dezbracare.  :strambatura:

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #662 : Marți, 22 Mai 2012, 23:26 »
Nu te cred ca tu crezi ca ceilalti cred ca tu crezi ce spui...  ;D
Normal ca nu cred ce spun  ;D .......... imi vin niste idei uneori de ma mir si eu, partea proasta e ca ma trezesc gandind cu voce tare  :happy:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #663 : Miercuri, 23 Mai 2012, 11:52 »
E mai bine, cred, sa gandesti cu voce tare decat sa vorbesti singur in gand... ca mine :giggle:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #664 : Miercuri, 23 Mai 2012, 12:42 »
E mai bine, cred, sa gandesti cu voce tare decat sa vorbesti singur in gand... ca mine :giggle:
Normal ca nu cred ce spun  ;D .......... imi vin niste idei uneori de ma mir si eu, partea proasta e ca ma trezesc gandind cu voce tare  :happy:

iar va jucati la taste !!??   :magic:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #665 : Miercuri, 23 Mai 2012, 14:35 »
 :oops: Frumusetea e ca doar acum mi-am dat seama ca eram...  :offtopic: Cred ca poti sa stergi ultimele postari, Gabi.  :giggle:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #666 : Joi, 24 Mai 2012, 09:09 »
bine, hai daca insisiti asa , de dragul frumusetii vi le las !!   :magic:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #667 : Duminică, 27 Mai 2012, 16:55 »
Cocuri speciale pentru un look deosebit!

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #668 : Duminică, 27 Mai 2012, 16:59 »
Înfrumuseţare, imaginaţie, provocare, originaliatate ori toate la un loc?

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #669 : Duminică, 27 Mai 2012, 17:51 »
Interesante, ca si impresie artistica...
Totusi, Gica contra, ca de obicei.  :uglystupid2:

Am citit la un moment dat un studiu despre scopul final al atator infrumusetari feminine si de atunci am inceput sa privesc altfel revistele de specialitate si clipurile de acest fel. Concluzia studiului era ca toate acestea au fost create de femei pentru femei... scopul final, al atragerii atentiei masculine, fiind de mult depasit si chiar uitat. Pentru ca, ei...
- prefera parul natural, chiar zburlit de "atunci trezit din somn", in timp ce coafurile complicate ii sperie
- considera mai atragatoare o oja cat mai apropiata de natural, care sa puna in valoare mainile, decat un rosu violent, verde, gri-metalic, mov etc.
- orice machiaj cu fard de ochi in aceeasi culoare cu irisul accentueaza, in ochii lor, defectele: cearcanele, paliditatea etc., asa incat nu utiliza niciodata verde sau albastru daca ai ochii in aceeasi culoare, doar daca ii ai in culoare complementara (negri, caprui). Foloseste doar tonuri de bej sau gri cald pentru ochi albastri sau verzi.
- accesoriile bogate (cand nu se integreaza in decor astfel incat sa nu sara in ochi) mai degraba sperie decat atrag. Sau atrag doar intr-un anumit fel... pe care, de cele mai multe ori, noi, femeile nu ni-l dorim. Efectul este ca o sa ne admire (sau, eventual, invidieze doar femeile). Pentru ei, conteaza imaginea de ansamblu, nu detaliile, ca pentru noi.
Sa mai continu? Atentie, deci... de cele mai multe ori se aplica zicala "Unde dai si unde crapa."  :oops:
Nu stiu cat e de realist acel studiu, cred ca cel mai bine ar fi sa confirme / infirme baietii.  :coolsmiley:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #670 : Duminică, 27 Mai 2012, 18:33 »
Eu una mi-as fi dorit măcar la o nuntă să am o coafură mai sofisticată, mai altfel, dar întotdeuana am purtat părul scurt, deoarece este ondulat natural si atunci cand este mai lung (sa zicem pana la umeri), se înfoaie, se învolborează şi de abia pot să îl stăpânesc!  ::)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #671 : Duminică, 27 Mai 2012, 18:42 »
Interesante, ca si impresie artistica...
Totusi, Gica contra, ca de obicei.  :uglystupid2:

Am citit la un moment dat un studiu despre scopul final al atator infrumusetari feminine si de atunci am inceput sa privesc altfel revistele de specialitate si clipurile de acest fel. Concluzia studiului era ca toate acestea au fost create de femei pentru femei... scopul final, al atragerii atentiei masculine, fiind de mult depasit si chiar uitat. Pentru ca, ei...
- prefera parul natural, chiar zburlit de "atunci trezit din somn", in timp ce coafurile complicate ii sperie
- considera mai atragatoare o oja cat mai apropiata de natural, care sa puna in valoare mainile, decat un rosu violent, verde, gri-metalic, mov etc.
- orice machiaj cu fard de ochi in aceeasi culoare cu irisul accentueaza, in ochii lor, defectele: cearcanele, paliditatea etc., asa incat nu utiliza niciodata verde sau albastru daca ai ochii in aceeasi culoare, doar daca ii ai in culoare complementara (negri, caprui). Foloseste doar tonuri de bej sau gri cald pentru ochi albastri sau verzi.
- accesoriile bogate (cand nu se integreaza in decor astfel incat sa nu sara in ochi) mai degraba sperie decat atrag. Sau atrag doar intr-un anumit fel... pe care, de cele mai multe ori, noi, femeile nu ni-l dorim. Efectul este ca o sa ne admire (sau, eventual, invidieze doar femeile). Pentru ei, conteaza imaginea de ansamblu, nu detaliile, ca pentru noi.
Sa mai continu? Atentie, deci... de cele mai multe ori se aplica zicala "Unde dai si unde crapa."  :oops:
Nu stiu cat e de realist acel studiu, cred ca cel mai bine ar fi sa confirme / infirme baietii.  :coolsmiley:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #672 : Duminică, 27 Mai 2012, 18:46 »
Nicolae, n-am inteles. Confirmi sau infirmi?

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #673 : Marți, 29 Mai 2012, 09:33 »
Pentru ca, ei...
- orice machiaj cu fard de ochi in aceeasi culoare cu irisul accentueaza, in ochii lor, defectele: cearcanele, paliditatea etc.
- accesoriile bogate (cand nu se integreaza in decor astfel incat sa nu sara in ochi) mai degraba sperie decat atrag.
Pentru ei, conteaza imaginea de ansamblu, nu detaliile.
Cred ca cel mai bine ar fi sa confirme / infirme baietii.  :coolsmiley:
Aprob pozitiv, coane Fanica.....  :thumbup:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #674 : Marți, 29 Mai 2012, 11:47 »
Nicolae, n-am inteles. Confirmi sau infirmi?
Chiar daca nu ai fi avut dreptate oricum nu te contraziceam.....:).....confirm bineinteles.Scze, acum am vazut ca nu am scris nimik .