Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215399 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Frumusetea
« Răspuns #600 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 23:08 »
da, Caroline, si eu cred ca e mult mai importanta carisma decat frumusetea dupa canoane.  ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #601 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 23:24 »
Eu cred ca putem simplifica. Aceasta carisma inseamna iubire oferita(universala, nu cuiva anume). Cu alte cuvinte arata cat esti dispus sa daruiesti celuilalt... in cuvinte, gesturi, zambet, atitudine pro si nu contra, limbaj non verbal de acceptare reciproca. Toate astea le facem cu totii din instinct, chiar daca nu le-am invatat niciodata, atunci cand ne pasa. Poate ca daca ne-ar pasa mai mult de omul din fata noastra (fie si numai pentru 3 minute, cat e nevoie ca sa cumperi o paine), lucrul acesta s-ar simti... nu numai ca am deveni carismatici pentru o clipa, dar am si primi inapoi acelasi lucru. Eu am verificat asta expre si merge... si la paine, si la scoala!  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #602 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 23:28 »
Eu cred ca putem simplifica. Aceasta carisma inseamna iubire oferita(universala, nu cuiva anume). Cu alte cuvinte arata cat esti dispus sa daruiesti celuilalt... in cuvinte, gesturi, zambet, atitudine pro si nu contra, limbaj non verbal de acceptare reciproca. Toate astea le facem cu totii din instinct, chiar daca nu le-am invatat niciodata, atunci cand ne pasa. Poate ca daca ne-ar pasa mai mult de omul din fata noastra (fie si numai pentru 3 minute, cat e nevoie ca sa cumperi o paine), lucrul acesta s-ar simti... nu numai ca am deveni carismatici pentru o clipa, dar am si primi inapoi acelasi lucru. Eu am verificat asta expre si merge... si la paine, si la scoala!  :)
foarte frumoasa idee. cred ca ai dreptate.  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #603 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 23:36 »
unii spuneau ca si hitler a fost carismatic. o fi oferit el iubire in stanga si-n dreapta?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #604 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 23:39 »
unii spuneau ca si hitler a fost carismatic. o fi oferit el iubire in stanga si-n dreapta?
mda, e drept. si machiavelicii pot fi carismatici...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #605 : Miercuri, 04 Aprilie 2012, 23:52 »
Silviu, exact in acest moment ma gandeam sa dau ca exemplu liderii de secte sinucigase, ca proba ca acest "limbaj" al carismei se poate invata si mima... in ce scop, tine de fiecare.  :) Insa cele mai autentice raspunsuri le primim atunci cand nu facem din asta o tehnica de manipulare, ci oferim a fond perdu.
De exemplu, saptamana trecuta eram in sala de asteptare la stoma si mai era o batranica, cu care am intrat in vorba aproape fara sa vreau (nu ma caracterizeaza sa fiu asa "vorbareata" pe direct ca si in scris). La un moment dat, mi-a spus ca sunt frumoasa  :oops: si mi-a oferit locul la rand in fata ei, ca ea astepta pe cineva... nici prin cap nu-mi trecuse!
Pe de alta parte, recunosc ca, atunci cand am nevoie sa obtin ceva (de la elevi, de exemplu, sau de la oricine altcineva),  ma folosesc de tehnicile invatate la cursurile de training. Am folosit "carisma" si ca sa obtin finantari pe proiecte, fata de persoane fata de care nu "simteam" nimic... a mers si-atunci. Acum am devenit mai selectiva, consider carisma un dar si ma straduiesc sa nu ma folosesc de el decat atunci cand e musai sa o fac, pentru o cauza buna.

P.S. Ar mai fi o categorie de "carismatici": aia care sunt suficient de bolnavi psihic ca sa "transmita" elucubratiile proprii la fel de veridic ca pe un adevar real. Paranoicii sunt unii dintre ei si cred ca aici se incadra Hitler.

silviu

• Vizitator

Offline carmenafeer

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #607 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 22:57 »

da a fost cred cititi cartea,, amanta lui hitler,.,pentru ea a fost

silviu

• Vizitator
« Răspuns #608 : Luni, 09 Aprilie 2012, 20:00 »

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #609 : Luni, 09 Aprilie 2012, 20:20 »
Penibile si ciudate piţipoance...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #610 : Luni, 09 Aprilie 2012, 20:54 »
da, da' mari.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #611 : Luni, 09 Aprilie 2012, 22:25 »
O femeie frumoasa din toate punctele de vedere: Christine Valmy, romanca de talie internationala, la 85 de ani. Daca ar fi posibil, mi-as dori nu numai sa fiu ca ea, dar si sa-mi traiesc viata si relatia la fel.  ::)

http://www.casamea.ro/inspiratie/prezentari-case/case-de-vedete/acasa-la-christine-valmy-2079/main_pic-1#slider_poze

silviu

• Vizitator
« Răspuns #612 : Marți, 10 Aprilie 2012, 12:08 »

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #613 : Marți, 10 Aprilie 2012, 12:29 »
Ele sunt cele mai mari piţipoance din lume
 ::)

silviu, simtzesti tu ca e cineva pe aici care gusta genul asta de imagini?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #614 : Marți, 10 Aprilie 2012, 12:34 »
nu-ti place frumoasa culturista? :o nici mie :(