Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215428 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #390 : Luni, 01 August 2011, 21:01 »

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #391 : Luni, 01 August 2011, 21:10 »
daca as avea banii necesari si acelasi rezultat , zau ca nu mi-ar displace sa arat si eu ca tanti aratata de tine , jul . in fond nu vad nimic rau in dorinta de a fi frumoasa . numa` ca sigur  mi-ar displace sa constat ca botoxul mi se scurge prin coltul gurii ori , doamne fereste , cand mi-as pune rochia de seara superdecoltata sa constat ca un san s-a lipit de buric .
in concluzie , imi place ideea dar nu am inca incredere in procedeul prin care poate fi realizata :D

julia

• Vizitator
« Răspuns #392 : Luni, 01 August 2011, 21:13 »
dar pe mine ma intereseaza daca odata cu operatiile estetice se intoarce si timpul inapoi, n-o mai dor genunchii sau spatele ca pe altele de virsta ei, nu mai intra la menopauza etc

silviu

• Vizitator
« Răspuns #393 : Luni, 01 August 2011, 21:16 »
femeia cu cele mai multe operatii estetice. frumoasa??
da! si nu mi-as face griji ca i se scurge botoxul si ca un san e cu un mm mai jos decat celalalt.

julia

• Vizitator
« Răspuns #394 : Luni, 01 August 2011, 21:19 »
in rindul femeilor de virsta ei, da e frumoasa si arata bine. dar nu cred ca o confunda cineva cu una de 25 ani sau 35

silviu

• Vizitator
« Răspuns #395 : Luni, 01 August 2011, 21:22 »
pai aici nu suntem la subiectul frumusete? eu am zis ca e frumoasa si atat.

julia

• Vizitator
« Răspuns #396 : Luni, 01 August 2011, 21:26 »
bine bine
hai ca ti-am gasit si tie o metoda sa ramii frumos forever

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #397 : Luni, 01 August 2011, 21:30 »
silviu...hai spune parerea ta...ce apreciaza un barbat la o femeie?...frumusetea naturala sau frumusetea "prelucrata"?

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #398 : Luni, 01 August 2011, 21:58 »
Mituri despre femei: braziliencele au sâni mari, naturali, asiaticele se epilează
Rusoaicele sunt frumoase de pică, româncele se machiază prea mult, englezoaicele sunt beţive sau franţuzoaicele sunt elegante şi cochete. Cât adevăr e în aceste clişee o spun călătorii prin ţări străine, care au văzut frumuseţile fiecărui popor la faţa locului. Acum despre franţuzoaice, englezoaice, nemţoaice, asiatice şi sud americane.

http://www.realitatea.net/mituri-despre-femei-braziliencele-au-sani-mari-naturali-asiaticele-se-epileaza_857177.html#ixzz1Tnz2uDQu

silviu

• Vizitator
« Răspuns #399 : Luni, 01 August 2011, 22:37 »
silviu...hai spune parerea ta...ce apreciaza un barbat la o femeie?...frumusetea naturala sau frumusetea "prelucrata"?
evident ca frumusetea naturala.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #400 : Marți, 02 August 2011, 10:57 »
frumusetea naturala este binevenita dar daca te deranjeaza unele lucruri la felul cum arati  ( si fie vorba intre noi - cam toate femeile ar vrea sa mai schimbe pe ici pe colo   ;D ) - eu sunt de parere ca mai bine schimbi prin operatii estetice (daca ai si partea financiara, binenteles  8) ) si faci in asa fel sa te simti bine cu propriul corp.

aveam in liceu un coleg care avea urechile "clapauge" - il deranja destul de mult lucrul acesta mai ales ca multi se legau de urechile lui - l-am intalnit peste ani si in primul moment nici nu l-am recunoscut - isi facuse operatie estetica la urechi si arata super -  i se schimbase pur si simplu fizionomia  8)

mai jos un test :
cum te simti in pielea ta

julia

• Vizitator
« Răspuns #401 : Marți, 02 August 2011, 19:05 »
eu nu as schimba nimic la mine. doar m-as da la schimb pe monica belluci.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #402 : Vineri, 12 August 2011, 15:55 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #403 : Vineri, 12 August 2011, 20:28 »
Femeile frumoase, sursă de stres pentru bărbaţi

percep cumva la tine un pic de stres printre atatea femei frumoase (evident cele din SC) !!!   ;D ;D 8)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #404 : Sâmbătă, 13 August 2011, 08:54 »
da. imi creste nivelul cortizolului :(