Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215208 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #285 : Marți, 31 Mai 2011, 23:12 »
atunci nu cunosti tipe de calitate... sorry for you  :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #286 : Marți, 31 Mai 2011, 23:15 »
mai toata lumea are o unda daca nu de invidie, macar de regret, atunci cand se simte mai putin frumos, destept, etc. decat altcineva. e in firea umana...insa unii simt asta foarte puternic, altii foarte putin... unii, cu o calitate indoielnica, arunca cu noroi / barfe incercand sa demoleze ceea ce ei stiu ca nu au, altii trec peste ciupitura de regret si pot chiar sa admire sincer un om care le e superior intr-o anumita privinta... mie chiar imi iesea doua varianta. ba chiar ma bucur, foarte sincer, cand intalnesc o femeie si frumoasa si desteapta.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #287 : Marți, 31 Mai 2011, 23:16 »
atunci nu cunosti tipe de calitate... sorry for you  :P
nu aleg eu nevestele prietenilor :(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #288 : Marți, 31 Mai 2011, 23:17 »
dar prietenii da.  ;)

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #289 : Marți, 31 Mai 2011, 23:18 »
in general (deci generalizez) nevestele prietenilor sunt o categorie aparte. tot ce misca in fusta trebuie denigrat si muscat de dos pt a nu trezi admiratie.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #290 : Marți, 31 Mai 2011, 23:22 »
hai, mai, jul...nu generaliza...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #291 : Marți, 31 Mai 2011, 23:22 »
dar prietenii da.  ;)
ei bine, cei mai multi dintre amicii mei sunt de calitate. chiar ma minunez uneori cum de s-au procopsit cu asa neveste :(
in general (deci generalizez) nevestele prietenilor sunt o categorie aparte. tot ce misca in fusta trebuie denigrat si muscat de dos pt a nu trezi admiratie.
asta cam asa e.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #292 : Marți, 31 Mai 2011, 23:22 »
    Doar la nevestele prietenilor te raportezi? Eu, dimpotriva, chiar fac compplimente femeilor cu adevarat frumoase, sau cu anumite trasaturi iesite din comun! Uite, de exemplu Lucia e o femeie surprinzator de frumoasa... si i-am spus-o! Sper ca nu am shocat-o prea tare! Si Micaela are niste ochi superbi, pe care i-am remarcat de cand am vazut-o! E ciudat sa procedez asa, pentru unii, poate, dar ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!... Si credeti-ma... imi plac DOAR barbatii! M-a ferit Bunul de invidii nejustificate!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #293 : Marți, 31 Mai 2011, 23:23 »
ca sa vezi...eu vad in oglinda...multe femei de calitate procopsite cu barbati "discutabili" (nu prin barfa ;D)

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #294 : Marți, 31 Mai 2011, 23:25 »

la asta ma gindeam si eu ca depinde de unde privesti. ce sa inteleg, ca de fapt ambii sunt de caliatate sau amindoi sunt de ...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #295 : Marți, 31 Mai 2011, 23:26 »
ca sa vezi...eu vad in oglinda...multe femei de calitate procopsite cu barbati "discutabili" (nu prin barfa ;D)
ghinionul lor :(

silviu

• Vizitator

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #297 : Luni, 06 Iunie 2011, 20:34 »

Moldoveanul soseşte cu întîrziere la împărţirea darurilor, iar Dumnezeu îi spune:
- Îmi pare rău de tine, nu mi-a mai rămas decît frumuseţea şi prostia, fiule, ce-ţi alegi?
- Apoi, Doamne, frumuseţea-i trecătoare…

silviu

• Vizitator
« Răspuns #298 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:09 »

marcutza

• Vizitator