Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215375 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #195 : Marți, 24 Mai 2011, 14:52 »
da, chiar, ia mai da-o incolo de bunatate...sa fie la Maica Tereza... :D

dar...Gere....eh, Gere....(oftat prelung, privire visatoare...)  :D :D :D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #196 : Marți, 24 Mai 2011, 15:20 »
hm , inconsecventa femeiasca... intrun alt topic spuneai ceva de Sean Connery  ???

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #197 : Marți, 24 Mai 2011, 15:31 »
il dadeam ca exemplu de om care a imbatranit frumos, nu ca Gere. Da' acum ca spui...mi-o placea mai mult Sean Conery?  :D :D :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #198 : Marți, 24 Mai 2011, 15:37 »

la tine, optimus:
abia si pe care   ;)

Ce frumoasa esti, @mica! ...Si nu doar pentru ochii superbi!  :-* ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #199 : Marți, 24 Mai 2011, 15:45 »
Da mica... carmen are dreptate..fundita la ambalajul meu era stramba ...ce bine ca la mine se poate indrepta... la alte ambalaje nu mai poti indrepta nimic...

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #200 : Marți, 24 Mai 2011, 16:06 »
   Ca in povestea din copilarie cu Fata babei si fata mosneagului, lada aurita si uriasa ascundea serpi si balauri! Prefer un ambalaj mai putin spectaculos, asa cum e al meu! Ma simt perfect in pielea mea: nu sunt nici cea mai frumoasa femeie din lume, dar, la varsta mea, nu m-as da pe multe de aceeasi varsta, sau chiar mai tinere! Dar cum e cu cei care fac complimente fara numar la un moment dat si apoi, daca ii calci pe coada, trec in coltul opus si critica ceea ce au laudat pana mai ieri? Cand au mintit si au fost ipocriti? Pot fi luati in serios in vreunul din cazuri?

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #201 : Marți, 24 Mai 2011, 17:00 »
in timp ce sumi si carmen "discuta" eu am sa-ti mai arat , mica draga , inca un frumos care a imbatranit la fel de frumos ( parca scriu in caietelul ala din scoala cu actorii preferati  :D )

si daca ma gandesc bine nici nu e asa batran ci numa` bun ( ochi dati peste cap , cu greu de adus inapoi )  :o

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #202 : Marți, 24 Mai 2011, 17:03 »
carmen draga. din cate vad eu, ambalajele unora au fost puse in discutie chiar de tine. iar faptul ca ai primit raspuns la intepaturile tale te irita... aprecierea mea pt ambalajul tau , te asigur ca este pozitiva si mai mult nu spun ca-ti cresc cornite... cat despre rezistenta la stres pot sa-ti spun ce a spus sun tzu in Arta Razboiului...
nu incepe un razboi pe care nu stii sigur ca il castigi...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #203 : Marți, 24 Mai 2011, 17:22 »
asta nu va place ?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #204 : Marți, 24 Mai 2011, 17:25 »
     Chiar nu consider ca sunt in razboi cu tine! Deci nu am ce sa pierd sau sa castig! Si @silviu "inteapa", dar la alt nivel de subtilitate, pe care il prefer! Si nu imi provoci nici un fel de stres! Tu, in "modestia" ta fara margini te iei prea in serios si iti dai prea multa importanta! Eu nu iti dau!

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #205 : Marți, 24 Mai 2011, 17:40 »

apropo de discutia dinainte cu greselile nu-s ce sa zic dar parca inclin spre alta parere. astea se numesc typo-uri si sunt frecvente pe forumuri si in general pe net. si mie imi scapa degetul pe alta tasta sau maninc litere cind scriu in graba. totusi nu mi se pare asa relevant pt cine vrea sa ma cunoasca cu adevarat, de aia nici nu ma corectez cu vreo erata pe urma. io n-am nelinisti ortografice, as zice ca e mai important mesajul si ce vreau sa transmit decat ca uneori tastatura imi joaca feste sau ca eram cu gindul la altceva. poate ca asta si e frumusetea.
miha, n-o fi si asta vreo dependenta?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #206 : Marți, 24 Mai 2011, 17:44 »
    Chiar nu consider ca sunt in razboi cu tine! Deci nu am ce sa pierd sau sa castig! Si @silviu "inteapa", dar la alt nivel de subtilitate, pe care il prefer! Si nu imi provoci nici un fel de stres! Tu, in "modestia" ta fara margini te iei prea in serios si iti dai prea multa importanta! Eu nu iti dau!
eu nu am facut decat sa-ti raspund cu cuvintele tale...nu stiu ce razboi porti tu si cu cine, cu siguranta fiecare dintre noi purtam razboaie chiar si cu noi insine...probabil ca la razboiul tau cu tine insati ar trebui sa te gandesti mai mult... daca imi dai tu importanta sau nu , conteaza prea putin pentru mine... din universul meu nemarginit, parerea unei stele nu conteaza si la nivelul de geniu la care am ajuns , un fir de praf se pierde in desert...daca nu intra in pantof sau in ochi... ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #207 : Marți, 24 Mai 2011, 17:46 »
Citat
asta nu va place ?

mda , frumusel , dar nu genul meu .

adica n-as alerga dupa el sa-l var in asternut ;D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #208 : Marți, 24 Mai 2011, 17:51 »

copii, mie imi vine sa strig STOP JOC si sa fac curat dar iar va suparati pe mine.

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #209 : Marți, 24 Mai 2011, 17:51 »

jeanette, inima ta dupa cine alearga?