Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215525 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #150 : Joi, 19 Mai 2011, 21:48 »
Draga fortuna, nu bravez niciodata... :) spun ce simt si ce gandesc, incercand sa nu exagerez in argumentatii...
nu sunt decat un barbat la fel ca oricare , dar poate stiu sa fac diferenta intre femeia care vreau sa fie cu mine si cea care vreau sa mearga cu mine...

nu inteleg?...sunt doua femei distinte?...cea care vrei sa fie cu tine nu este aceeasi cu cea care merge cu tine? ???

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #151 : Joi, 19 Mai 2011, 21:54 »
cea care "merge" e una doar "din interes", inteleg eu...nu una care-l iubeste cu adevarat...da' nu vaz legatura cu binomul frumos-iubitor, ca nu se exclud / opun, fiind pe criterii diferite.  :D ca poate fi una si frumoasa si creatoare de sarmale, care chiar sa-l iubeasca. Doamne ajuta, opticel, s-o aflii.  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #152 : Joi, 19 Mai 2011, 21:59 »

pai nu pot sa fac nicio comparatie, ca nu e aceeasi melodie...

:D :D :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #153 : Joi, 19 Mai 2011, 22:05 »
cred ca sunt obosita si interpretez totul gresit  ???poate maine voi vedea altfel totul :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #154 : Joi, 19 Mai 2011, 22:07 »
 si maine e o zi.... zice Scarlett O'hara... sa speram ca una mai buna ca cea de azi  :D
nu-ti face probleme, toti interpretam gresit, cateodata.... ;)

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #155 : Joi, 19 Mai 2011, 22:22 »

miha, ai uitat sa scrii un alt post in care spui: O`Hara cu H mare

sa nu dai, te rog eu...
uite si un cadou 
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #156 : Joi, 19 Mai 2011, 22:26 »
da, stiu...am vazut ca nu mi-a ieshit shiftu', da' n-am mai vrut sa imbacsesc pe-aicea cu erate.  :D

nu dau, nu.  :D

vaaai...multumesc. nu stiam ca exista o melodie cu numele meu. stiam doar de "michelle, ma belle"  ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #157 : Joi, 19 Mai 2011, 22:27 »
Draga fortuna, nu bravez niciodata... :) spun ce simt si ce gandesc, incercand sa nu exagerez in argumentatii...
nu sunt decat un barbat la fel ca oricare , dar poate stiu sa fac diferenta intre femeia care vreau sa fie cu mine si cea care vreau sa mearga cu mine...

nu inteleg?...sunt doua femei distinte?...cea care vrei sa fie cu tine nu este aceeasi cu cea care merge cu tine? ???
cea care vreau sa fie cu mine va merge cu mine "pana cand moartea ne va desparti"...
cea cu care vreau sa merg va fi o dulce experienta de cateva clipe...si va fi doar daca nu exista cea de sus ...pentru ca prima varianta, odata ce exista , cand exista, exclude orice alta varianta...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #158 : Joi, 19 Mai 2011, 22:40 »
cea care vreau sa fie cu mine va merge cu mine "pana cand moartea ne va desparti"...
cea cu care vreau sa merg va fi o dulce experienta de cateva clipe...si va fi doar daca nu exista cea de sus ...pentru ca prima varianta, odata ce exista , cand exista, exclude orice alta varianta...

OK...acum am inteles :)...fata de moda veche si cu prejudecati cum sunt, imi imaginam ca vrei sa mergi in paralel cu doua... :)scuze :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #159 : Joi, 19 Mai 2011, 22:41 »
ia uite si la asta ne potrivim..'de moda veche si cu prejudecati"  :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #160 : Joi, 19 Mai 2011, 22:48 »
cred ca sunt multe femei care gandesc ca noi, dar din pacate nu au curajul s-o spuna :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #161 : Joi, 19 Mai 2011, 22:50 »
 de ce-o fi nevoie de curaj... in fond, nu judec pe nimeni, dar nu doresc nimanui nefericirea unui "menaj-a-trois".

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #162 : Joi, 19 Mai 2011, 22:58 »
de ce-o fi nevoie de curaj... in fond, nu judec pe nimeni, dar nu doresc nimanui nefericirea unui "menaj-a-trois".

pentru tine o fi nefericire, pentru altii o fi o satisfactie :) ...nici mie nu-mi place sa judec pe nimeni...fiecare are viata lui si trebuie sa o traiasca asa cum considera. Atata timp cat nu raneste pe cei din jurul lui...totul e ok...faca ce-o vrea. 

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #163 : Joi, 19 Mai 2011, 23:00 »
eh, stiu un caz... doi dintre ei sunt sigur chinuiti. al treilea nu stie. nu-i judec, fac cum simt, dar nu le e bine...

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #164 : Sâmbătă, 21 Mai 2011, 23:12 »

exista oameni frumosi uriti si oameni uriti frumosi. stiati?