Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215248 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #135 : Joi, 19 Mai 2011, 13:15 »
daca-mi era teama nu eram aici si consider ca ti-am raspuns destul de clar, ca nu sunt raspunsuri cum vrei tu sa fie, asta e.  :)

Multi dintre noi ne traim viata încercând cu disperare sa atragem atentia asupra noastra. Traim pentru a fi observati, acceptati si apreciati. Traim ca si cum am fi în centrul atentiei, iar ceilalti ar trebui sa stea în jur aplaudând fiecare miscare a noastra. Dar sunt putini cei care traiesc pentru a aduce un zâmbet celorlalti, pentru a ne aduce aminte de magia vietii si de speranta, pentru a ne ajuta sa descoperim potentialul din noi însine. De fiecare data când un astfel de om ajunge în lumina, el foloseste ocazia pentru a-i ajuta pe ceilalti sa iasa din întuneric. Acestia sunt oamenii ce ajuta miracolele sa se întâmple.
Eu un astfel de om te consider. Ma insel oare ? E frumos un astfel de om , eu te consider frumoasa, in felul asta... dece nu incerci sa te consideri la fel ...  ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #136 : Joi, 19 Mai 2011, 13:19 »
ma consider frumoasa privind in ochii celor din jurul meu.

in primul rand sunt om, nu ca ma consider, sunt  :)

cum spuneam, ti-am raspuns  :) si tu ai priceput din prima, numai ca nu ti-a placut ca nu am detaliat.
uneori doar o privire poarte spune atat de multe si nu o multime de cuvinte :)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #137 : Joi, 19 Mai 2011, 13:21 »
PS - multumesc  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #138 : Joi, 19 Mai 2011, 13:24 »
nu inteleg de ce unii pleaca de la absurda idee ca femeile frumoase fizic musai sunt reduse, lipsite de frumusete interioara si nepricepute in ale bucatariei, de parca Dumnezeu, atunci cand a creat femeia, a dat ordin: hai, alea frumoase fizic sa fie urate la suflet, iar cele urate fizic sa stie sa gateasca bine si sa aiba sufletul bun.
am  intalnit, slava Domnului, femei frumoase care erau si gospodine si bine mobilate intelectual si dotate cu frumusete interioara. si-apoi, in compania unei femei frumoase, sarmalele cumparate din "cora" sunt delicioase. in schimb, alaturi de o tipa care nu ma atrage fizic, oricat de bune ar fi sarmalele preparate de ea, servirea mesei mi s-ar parea un chin :(

Dar poate da ea bobi cu sâta!
O fierbe ciuda pe urâta,
Ca-s mai frumoasa decât ea,
Si-atâta!
Sa aiba Leana-n frunte stea,
Nu-i partea ei ce-i partea mea.

Ca boii-s buni, bine-i bogata;
Dar daca pui flacai odata
S-aleaga dânsii cum socot
O fata:
Bogata-si pupa boii-n bot,
Îmbatrânind cu boi cu tot!
(Cosbuc)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #139 : Joi, 19 Mai 2011, 18:17 »
nu inteleg de ce unii pleaca de la absurda idee ca femeile frumoase fizic musai sunt reduse, lipsite de frumusete interioara si nepricepute in ale bucatariei, de parca Dumnezeu, atunci cand a creat femeia, a dat ordin: hai, alea frumoase fizic sa fie urate la suflet, iar cele urate fizic sa stie sa gateasca bine si sa aiba sufletul bun.
am  intalnit, slava Domnului, femei frumoase care erau si gospodine si bine mobilate intelectual si dotate cu frumusete interioara. si-apoi, in compania unei femei frumoase, sarmalele cumparate din "cora" sunt delicioase. in schimb, alaturi de o tipa care nu ma atrage fizic, oricat de bune ar fi sarmalele preparate de ea, servirea mesei mi s-ar parea un chin :(

bravo , silviu !

un bravo sincer pentru ca  recunoaste deschis ca prefera compania unei femei frumoase , chiar cu riscul unei toxiinfectii alimentare, in detrimentul excelentei in ale cuhniei .

si cum fiecare femeie are musai cate ceva frumos ca sa o puna in valoare , mizati pe asta doamnelor si mai putin pe cratita . asta in cazul in care doriti compania unui barbat pentru care sa reprezentati o provocare , o prezenta dorita si mai putin o menajera .

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #140 : Joi, 19 Mai 2011, 18:36 »
am  intalnit, slava Domnului, femei frumoase care erau si gospodine si bine mobilate intelectual si dotate cu frumusete interioara. si-apoi, in compania unei femei frumoase, sarmalele cumparate din "cora" sunt delicioase. in schimb, alaturi de o tipa care nu ma atrage fizic, oricat de bune ar fi sarmalele preparate de ea, servirea mesei mi s-ar parea un chin :(

bravo , silviu !

un bravo sincer pentru ca  recunoaste deschis ca prefera compania unei femei frumoase , chiar cu riscul unei toxiinfectii alimentare, in detrimentul excelentei in ale cuhniei .

si cum fiecare femeie are musai cate ceva frumos ca sa o puna in valoare , mizati pe asta doamnelor si mai putin pe cratita . asta in cazul in care doriti compania unui barbat pentru care sa reprezentati o provocare , o prezenta dorita si mai putin o menajera .

dupa parerea mea gresesti , janeta draga... cand mizezi pe frumusetea fizica , pentru a te face interesanta unui barbat , primesti admiratie si iubire de moment dar nimeni nu-ti va oferi sufletul lui... parerea mea. o imbratisare calda face cat trei partide de sex daca vine de la cine trebuie sa vina ... nu eu am facut legile universului , dar am observat ca parfumul cel mai fin nu-l au orhideele... iar lacramioarele si zambilele nu se intrec in frumusete fizica cu o Kala... din puctul meu de vedere prefer o floare care isi face simtita prezenta si fara sa o vezi, prin parfumul ei, pentru ca indiferent ce ai face , si cat de preocupat vei fi de ceva, o tuberoza te va invalui cu sufletul ei ori de cate ori vei fi langa ea chiar daca nu o vezi...
asa sunt femeile cu suflet frumos , le simti iubirea in jurul tau, fara sa le vezi sanii bombati si ochii fardati... calmul si linistea care le degaja in jur toti oamenii care-si cultiva sufletul si nu frumusetea fizica sunt ca parfumul acelor flori ...cred ca sufletul florilor este parfumul lor...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #141 : Joi, 19 Mai 2011, 18:47 »
bujorul merge ...? :)
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #142 : Joi, 19 Mai 2011, 19:01 »
bujorul merge ...? :)
depinde si de gusturile celor care apreciaza florile... unii prefera garofitele cu parfum suav...altii crinii cu parfum fatal si greu...altii bujorii :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #143 : Joi, 19 Mai 2011, 19:02 »
io cu trandafirii  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #144 : Joi, 19 Mai 2011, 19:06 »
pai de aia cand ne strangem toate, suntem un buchet greu de identificat
nihil sine deo

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #145 : Joi, 19 Mai 2011, 21:07 »
optimus dragule  e foarte , foarte frumos tot ce spui tu dar (asa cum spunea si Silviu) una nu o exclude pe cealalta si , de regula , barbatii isi doresc alaturi de ei o femeie care sa imbine in mod armonios cam tot ce vorbiram noi aici .

atunci cand doua persoane de sex opus se vad prima data impactul vizual este destul de hotarator in a merge sau nu mai departe si asta pentru ca pana la cunoasterea sufletului si a mintii , chipul si corpul sunt emitatori de semnale .

si acu` spune si tu : intre asta

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/tFYqSb8wi7Y?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 

si asta

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Dfo2rY7LEss?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

care suflet ai dori sa-l aprofundezi ? :D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #146 : Joi, 19 Mai 2011, 21:12 »

pai nu pot sa fac nicio comparatie, ca nu e aceeasi melodie...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #147 : Joi, 19 Mai 2011, 21:14 »
mi-ai prezentat doua cazuri extreme...
 sincer niciuna dintre cele doua cazuri nu mi-ar trezi interesul ...
  de acord cu tine doar partial ...
si o mana de femeie muncita, cu pielea crapata are frumusetea ei... si poate o mangaiere o primesc mai bine de la caldura mainii de mai sus decat de la o mana rece , fina, catifelata si cremuita...
fiecare cu parerea lui ...

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #148 : Joi, 19 Mai 2011, 21:22 »
draga janet, opti stie foarte bine ca impactul vizual primeaza in fata oricarei alte trasaturi a omului din fata ta..Ii place sa braveze si atat ;) Oricata maretie  sufleteasca ar avea biata femeie grasa, tot singura e sortita sa ramana :(Asta nu inseamna ca cea de-a doua are mai multe sanse in fata primeia daca nu are nimic in cap sau daca sufletul ei e mic,mic si negru :)

"Frumusetea unei femei fara minte e ca un inel de aur pus in ratul unui porc"...nu stiu unde am citit asta (posibil in Vechiul Testament)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #149 : Joi, 19 Mai 2011, 21:32 »
Draga fortuna, nu bravez niciodata... :) spun ce simt si ce gandesc, incercand sa nu exagerez in argumentatii...
nu sunt decat un barbat la fel ca oricare , dar poate stiu sa fac diferenta intre femeia care vreau sa fie cu mine si cea care vreau sa mearga cu mine...