Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (157/175) > >>

steliana:
pai ...daca nu te faci ca lucrezi ... ce ii arati lui Iisus cand vine? :slap:

Caroline:

--- Citat din: silviu din Luni, 13 August 2012, 23:50 ---Ce vreţi să fiţi când veţi fi mari? Sexy, cool şi populari!

--- Terminare citat ---

Imi amintesc de o fetita de 5 ani care intr-o emisiune TV a raspuns la intrebarea asta asa: sotie de fotbalist.  :slap:

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Marți, 14 August 2012, 10:07 ---Imi amintesc de o fetita de 5 ani care intr-o emisiune TV a raspuns la intrebarea asta asa: sotie de fotbalist.  :slap:

--- Terminare citat ---
Caroline, trebuie să apreciem faptul că fetiţa respectivă a vrut să îşi asume o obligaţie: aceea de soţie. Eu ştiu o fetiţă care a răspuns că nu doreşte să se facă nimic, deoarece ei îi place să fie mereu ceea ce este în prezent!  :)

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Caroline din Marți, 14 August 2012, 10:07 ---Imi amintesc de o fetita de 5 ani care intr-o emisiune TV a raspuns la intrebarea asta asa: sotie de fotbalist.  :slap:

--- Terminare citat ---
si eu am auzit: "vreau sa fiu ca Moni". mi-a crapat capu'. noi vroiam sa fim doctori, sau sefi, sau militieni...un var vroia sa fie gunoier, ca-i placeau masinile alea cu clapeta...acuma fetele vor ca Moni...precis si baieti vor la Iri, da mai incolo un pic.. :(

Caroline:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 14 August 2012, 10:13 ---...nu doreşte să se facă nimic, deoarece ei îi place să fie mereu ceea ce este în prezent!  :)

--- Terminare citat ---

Lucia, poate o sa te surprinda faptul ca pentru copii, mental, trecutul si viitorul nu exista, doar prezentul. Puterea de abstractiza o invatam mai tarziu. Am participat intr-o tabara la o masa rotunda cu Dr. Cristian Andrei, pe tema educatiei copiilor, si ne spunea ceva de genu': Nu spune unui adolescent sa nu fumeze ca o sa se imbolnaveasca peste 20 de ani. Spune-i mai bine ca o sa-i miroase gura cand o sa vrea sa-si sarute prietena deseara. Abstractizarea e o greseala pe care o facem cu totii, doar ca copiii nu au capacitatea sa o inteleaga.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă