Arhiva > Arhiva
Frumusetea
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Caroline din Marți, 14 August 2012, 15:11 ---Lucia, poate o sa te surprinda faptul ca pentru copii, mental, trecutul si viitorul nu exista, doar prezentul.
--- Terminare citat ---
draga mea, mai bine de atat nici eu nu mi-as fi putut descrie "fostul". ... :happy: :bow:
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Luni, 13 August 2012, 23:50 ---Ce vreţi să fiţi când veţi fi mari? Sexy, cool şi populari!
Studiile arată că din ce în ce mai mulţi copii nu-şi mai doresc să fie aviatori sau doctori când cresc, ci slabi, frumoşi şi populari.
....
--- Terminare citat ---
chiar daca sunt mare, sa stii ca daca ai sa ma intrebi cand voi avea 80 de ani ce vreau sa fiu tot "sexy, cool si populara" am sa zic !! :magic:
silviu:
Dr. Oz: 5 secrete de frumuseţe ca să-ţi sfidezi vârsta şi să nu faci riduri
Vrei să îmbătrâneşti frumos şi să primeşti mereu complimente legate de aspectul ferm al pielii tale? Dr. Oz a găsit mai multe soluţii ca să-ţi sfidezi vârsta şi să nu faci riduri prea devreme!
Caroline:
Una din elevele mele...
Mari_a:
Da, frumoasa fata, bunica-mea avea o vorba: tot ce-i tanar e frumos!
Insa io, ca o batrana urata, acrita si invidioasa ce sunt ( :giggle: ) zic ca nu-mi place atitudinea studiata, statul asta picior peste picior "a la Mihaela Radulescu", nu-mi place ca are extensii, nu-mi place push-up-ul ala care pare a fi gol... Fiti, bre, fetelor naturale! In rest, ce n-as da sa arat si eu ca ea! :D
Hai ca azi m-am sculat cu fata la cearceaf! Poza-i a la hi5, fata nu-i pozata intreaga - nu i se vad picioarele, ma rog, pantofii, iar peisajul ala de se vede pa jeamu' limuzinei (Cadillac sau ce-o fi) - de drum de tara cu Dacia rosie si caruta cu roti de automobil - e de mare angajament! Ma rog, cred ca se ducea la o nunta-ceva. Hai ca ma duc si io - sa iau o lingura de miere, ca prea sunt oţeţită azi!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă