Arhiva > Arhiva
Frumusetea
Caroline:
--- Citat din: bitek din Joi, 12 Iulie 2012, 19:07 ---Fiecare cu "slabiciunile" lui, cam asa ar fi.
--- Terminare citat ---
Pai asa ar fi normal, anormal e tocmai ce spuneam: nu stiu cum fac altii sa isi defineasca "slabiciunile", da' eu nu m-am hotarat inca la nicio tipologie unitara. Doar... celebrating diversity! :whistle:
bit:
--- Citat din: adda din Joi, 12 Iulie 2012, 19:10 ---eee...lasa ca aveti si voi "slabiciunile " voastre :P
--- Terminare citat ---
Absolut. Eu ma refeream la ambele sexe. :)
adda:
asa mai merge :)
silviu:
--- Citat din: Caroline din Joi, 12 Iulie 2012, 18:46 ---Apropos... Crede cineva in definirea idealului personal ca un set de reguli? De exemplu, 1.90, 90 / 60 / 90, par brunet, ochi albastri etc. ?
--- Terminare citat ---
vai, mama! adica sa aiba inaltimea de 190 de cm? :o pai vrei sa ne urcam cu scara? ???
micaela:
--- Citat din: Caroline din Joi, 12 Iulie 2012, 18:46 ---Apropos... Crede cineva in definirea idealului personal ca un set de reguli? De exemplu, 1.90, 90 / 60 / 90, par brunet, ochi albastri etc. ? Eu tot observ ca atunci cand mi se "pune pata" din diverse motive, persoanele in cauza nu au niciodata un numitor comun. ???
--- Terminare citat ---
din punct de vedere fizic n-am avut niciodata repere; in schimb cele ce tin de caracter, suflet si minte sunt exigente la care nici daca vreau nu pot renunta... fiindca absenta lor imi distruge fie admiratia (si cu ea se cam stinge si iubirea "aceea"), fie confortul interior.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă