Arhiva > Arhiva
Frumusetea
bit:
--- Citat din: Caroline din Joi, 12 Iulie 2012, 18:26 ---Ma tot mir de exemplele astea ale voastre, Adda si bit... Din punctul meu de vedere - ca impresie pur fizica, ca de astfel de "frumusete" e vorba - eu votez Jeff Goldblum sau Denzel Washington; ca impresie de ansamblu - Sting; ca si curiozitati, atitudini intrigante (si in acelasi timp interesante) - Jacques Brel si Arnold Schwartzenegger (in filmul "Gemenii" e adorabil... intotdeauna m-au impresiat uriasii care te-ar putea strivi intr-o secunda - si ma refer in general la oamenii puternici ca personalitate, nu fizic - dar care nu o fac, ci isi folosesc "puterea" ca sa te apere, pentru ca te iubesc. ::) ).
--- Terminare citat ---
Bre Carol, stii cum e, de gustibus...
Asa pot sa spun si io ca n-am vazut frumusete ca a lui Audrey in faimoasa rochie neagra din "Breakfast at Tiffany`s"! Chit ca fizic, era oarecum scandurica...chipul ala imberb nu l-am mai vazut nicaieri! Sau altfel: io-s innebunit total si iremediabil dupa cum arata Lauren Bacall in anii ei de glorie (` 40). Cu tot tuning-ul si esteticienii/cosmeticienii/trainerii de azi, femeia aia era...n-am cuvinte!
Caroline:
Apropos... Crede cineva in definirea idealului personal ca un set de reguli? De exemplu, 1.90, 90 / 60 / 90, par brunet, ochi albastri etc. ? Eu tot observ ca atunci cand mi se "pune pata" din diverse motive, persoanele in cauza nu au niciodata un numitor comun. ???
adda:
am crezut si eu candva, si nu numai ca fizic, numai ca iti dai seama ca e aproape imposibil sa gasesti "idealul"
bit:
Bre fetilor, treaba cu idealul creca se manifesta cu precadere in randul vostru (nu e un repros!).
Pe de alta parte, parerea mea e ca poti fi sensibil la o anumita tipologie...in sensul ca remarci mai repede oamenii cu aspectul respectiv. Fiecare cu "slabiciunile" lui, cam asa ar fi.
adda:
eee...lasa ca aveti si voi "slabiciunile " voastre :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă