Arhiva > Arhiva
Frumusetea
bit:
--- Citat din: adda din Joi, 12 Iulie 2012, 18:23 ---pai lasa ca nu-l iau de barbat :P
--- Terminare citat ---
;D
Sah-mat.
adda:
in sfarsit ;D
Caroline:
Ma tot mir de exemplele astea ale voastre, Adda si bit... Din punctul meu de vedere - ca impresie pur fizica, ca de astfel de "frumusete" e vorba - eu votez Jeff Goldblum sau Denzel Washington; ca impresie de ansamblu - Sting; ca si curiozitati, atitudini intrigante (si in acelasi timp interesante) - Jacques Brel si Arnold Schwartzenegger (in filmul "Gemenii" e adorabil... intotdeauna m-au impresiat uriasii care te-ar putea strivi intr-o secunda - si ma refer in general la oamenii puternici ca personalitate, nu fizic - dar care nu o fac, ci isi folosesc "puterea" ca sa te apere, pentru ca te iubesc. ::) ).
bit:
--- Citat din: adda din Joi, 12 Iulie 2012, 18:25 ---in sfarsit ;D
--- Terminare citat ---
No no no, doar aci. La alte cele topicuri, meciul se joaca in continuare... :P
adda:
--- Citat din: bitek din Joi, 12 Iulie 2012, 18:26 ---No no no, doar aci. La alte cele topicuri, meciul se joaca in continuare... :P
--- Terminare citat ---
sunt convinsaaa .... :P nici nu ma gandeam altfel ;D
--- Citat din: Caroline din Joi, 12 Iulie 2012, 18:26 ---Ma tot mir de exemplele astea ale voastre, Adda si bit... Din punctul meu de vedere - ca impresie pur fizica, ca de astfel de "frumusete" e vorba - eu votez Jeff Goldblum sau Denzel Washington; ca impresie de ansamblu - Sting; ca si curiozitati, atitudini intrigante (si in acelasi timp interesante) - Jacques Brel si Arnold Schwartzenegger (in filmul "Gemenii" e adorabil... intotdeauna m-au impresiat uriasii care te-ar putea strivi intr-o secunda - si ma refer in general la oamenii puternici ca personalitate, nu fizic - dar care nu o fac, ci isi folosesc "puterea" ca sa te apere, pentru ca te iubesc. ::) ).
--- Terminare citat ---
pai tocmai de-aia nu imi plac Brad Pitt sau Di Caprio...nu-mi plac astia frumosi, parca sunt prea "sculptati"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă