Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (70/175) > >>

silviu:

--- Citat din: dl_prd din Luni, 04 Iulie 2011, 10:38 ---UFFFF........ce bine, inca sunt in grafic, cotata pe piata  :P

--- Terminare citat ---
tu inca esti vizibila ;D

--- Citat din: marcutza din Luni, 04 Iulie 2011, 10:52 ---multi factori ne influenteaza starea de spirit si increderea in sine.
frumusetea e data nu numai de indicatorul fizic ci si "dupa vorba dupa port"(ca si poezia).

--- Terminare citat ---
hai ca ti-a iesit de minune comparatia :D versurile sunt cam asa:
la un semn deschisa-i calea si s-apropie de cort
un batran atat de simplu, dupa vorba, dupa port.

silviu:

--- Citat din: janeta ---apoi , din punctul meu de vedere este imposibil ca un om sa nu aiba , fizic vorbind , ceva frumos .
--- Terminare citat ---
dap. chiar si la 70 de ani. abia astept sa fiu un frumos mosh si lumea sa ma admire: vai, da' ce bine te tii. de baston! si ce frumos arati. cu degetul!

janeta:

--- Citat ---dap. chiar si la 70 de ani. abia astept sa fiu un frumos mosh si lumea sa ma admire: vai, da' ce bine te tii. de baston! si ce frumos arati. cu degetul!
--- Terminare citat ---

daca o sa-ti iasa chestia asta , apoi sa stii ca vei avea pen`ce sa fi laudat si admirat . bafta ! :D :D :D

marcutza:

--- Citat din: silviu din Luni, 04 Iulie 2011, 11:15 ---la un semn deschisa-i calea si s-apropie de cort
un batran atat de simplu, dupa vorba, dupa port.

--- Terminare citat ---

exact @silviu, ai prins ideea din prima  ;)
apropo, nu era comparatie dar stiu ca ai inteles exact ce-am vrut sa spun  ;)

"n-aveti decat sa priviti in jurul vostru si sa vedeti cati oameni mai putin frumosi sunt apreciati si doriti ca parteneri .
v-o dau exemplu pe Nina Cassian . e urata cu draci , dar ce viata plina a avut ( ca sa nu mai vorbesc de ce amoruri furibunde a avut parte ) . femeia asta a stiut sa-si valorifice dotarile cu care a fost inzestrata in detrimentul celor cu care a fost mai putin daruita . si lista poate continua la nesfarsit , cum prea bine stiti si voi..."

da @janeta, foarte bine spus.

optimus sum:
dupa parerea mea , uratul nu este decat absenta frumosului... unde cineva vede "urat" , de pat nu vede nimic frumos...
dar acolo unde cineva nu vede frumosul , exista altcineva care il vede ... deci uratul este si el relativ, nu exista, iar frumosul se afla la tot pasul, numai sa fi capabil sa-l vezi...
desigur exista si "uratul" fundamental, fara echivoc, unde nici creatorul nu are ce vedea frumos...:P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă