Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (71/175) > >>

silviu:

--- Citat din: marcutza din Luni, 04 Iulie 2011, 11:25 ---exact @silviu, ai prins ideea din prima  ;)
apropo, nu era comparatie dar stiu ca ai inteles exact ce-am vrut sa spun  ;)

--- Terminare citat ---
da, am inteles. frumusetea e data dupa port. portul mangalia ;)

silviu:

--- Citat din: janeta din Luni, 04 Iulie 2011, 11:24 ---daca o sa-ti iasa chestia asta , apoi sa stii ca vei avea pen`ce sa fi laudat si admirat . bafta ! :D :D :D

--- Terminare citat ---
da, pai abia astept.

--- Citat din: optimus sum din Luni, 04 Iulie 2011, 11:34 ---dupa parerea mea , uratul nu este decat absenta frumosului...
--- Terminare citat ---
total de acord. bine zis! mie-mi plac persoanele la care uratul este absent. sau frumosul e prezent.

marcutza:

--- Citat din: silviu din Luni, 04 Iulie 2011, 11:41 ---da, am inteles. frumusetea e data dupa port. portul mangalia ;)

--- Terminare citat ---

nu, prefer porturi mai exotice.

optimus sum:

--- Citat din: silviu din Luni, 04 Iulie 2011, 11:41 ---da, am inteles. frumusetea e data dupa port. portul mangalia ;)

--- Terminare citat ---
marcutza a vrut sa spuna ca frumusetea unei femei este data dupa portul cat mai simplu.. simplu inseamna "cu cat mai putine complicatii..."
un port simplu este un port sumar si cu cat e mai sumar cu atat e mai simplu si mai frumos... daca extrapolam , ajungem sa vedem ca portul unei femei este cu atat mai frumos cu cat lipseste cu desavarsire...

marcutza:
@optimus, esti ca-ntotdeauna = "cu cat mai putine complicatii..."  ;)

si da, este si asta un mod de a vorbi despre frumusete.  :)

preferi direct frumusetea nuda sau acea frumusete senzuala, sexi pe care sa o dezbraci din priviri si apoi fizic, de "simplitatea" hainelor, chiar ele si snururi sau ate ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă