Arhiva > Arhiva
Frumusetea
janeta:
optimus dragule e foarte , foarte frumos tot ce spui tu dar (asa cum spunea si Silviu) una nu o exclude pe cealalta si , de regula , barbatii isi doresc alaturi de ei o femeie care sa imbine in mod armonios cam tot ce vorbiram noi aici .
atunci cand doua persoane de sex opus se vad prima data impactul vizual este destul de hotarator in a merge sau nu mai departe si asta pentru ca pana la cunoasterea sufletului si a mintii , chipul si corpul sunt emitatori de semnale .
si acu` spune si tu : intre asta
si asta
care suflet ai dori sa-l aprofundezi ? :D
iulia17:
pai nu pot sa fac nicio comparatie, ca nu e aceeasi melodie...
optimus sum:
mi-ai prezentat doua cazuri extreme...
sincer niciuna dintre cele doua cazuri nu mi-ar trezi interesul ...
de acord cu tine doar partial ...
si o mana de femeie muncita, cu pielea crapata are frumusetea ei... si poate o mangaiere o primesc mai bine de la caldura mainii de mai sus decat de la o mana rece , fina, catifelata si cremuita...
fiecare cu parerea lui ...
fortuna777:
draga janet, opti stie foarte bine ca impactul vizual primeaza in fata oricarei alte trasaturi a omului din fata ta..Ii place sa braveze si atat ;) Oricata maretie sufleteasca ar avea biata femeie grasa, tot singura e sortita sa ramana :(Asta nu inseamna ca cea de-a doua are mai multe sanse in fata primeia daca nu are nimic in cap sau daca sufletul ei e mic,mic si negru :)
"Frumusetea unei femei fara minte e ca un inel de aur pus in ratul unui porc"...nu stiu unde am citit asta (posibil in Vechiul Testament)
optimus sum:
Draga fortuna, nu bravez niciodata... :) spun ce simt si ce gandesc, incercand sa nu exagerez in argumentatii...
nu sunt decat un barbat la fel ca oricare , dar poate stiu sa fac diferenta intre femeia care vreau sa fie cu mine si cea care vreau sa mearga cu mine...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă