Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (29/175) > >>

optimus sum:

--- Citat din: janeta din Joi, 19 Mai 2011, 18:17 ---
--- Citat din: silviu din Joi, 19 Mai 2011, 13:24 ---nu inteleg de ce unii pleaca de la absurda idee ca femeile frumoase fizic musai sunt reduse, lipsite de frumusete interioara si nepricepute in ale bucatariei, de parca Dumnezeu, atunci cand a creat femeia, a dat ordin: hai, alea frumoase fizic sa fie urate la suflet, iar cele urate fizic sa stie sa gateasca bine si sa aiba sufletul bun.
am  intalnit, slava Domnului, femei frumoase care erau si gospodine si bine mobilate intelectual si dotate cu frumusete interioara. si-apoi, in compania unei femei frumoase, sarmalele cumparate din "cora" sunt delicioase. in schimb, alaturi de o tipa care nu ma atrage fizic, oricat de bune ar fi sarmalele preparate de ea, servirea mesei mi s-ar parea un chin :(

bravo , silviu !

un bravo sincer pentru ca  recunoaste deschis ca prefera compania unei femei frumoase , chiar cu riscul unei toxiinfectii alimentare, in detrimentul excelentei in ale cuhniei .

si cum fiecare femeie are musai cate ceva frumos ca sa o puna in valoare , mizati pe asta doamnelor si mai putin pe cratita . asta in cazul in care doriti compania unui barbat pentru care sa reprezentati o provocare , o prezenta dorita si mai putin o menajera .

--- Terminare citat ---

dupa parerea mea gresesti , janeta draga... cand mizezi pe frumusetea fizica , pentru a te face interesanta unui barbat , primesti admiratie si iubire de moment dar nimeni nu-ti va oferi sufletul lui... parerea mea. o imbratisare calda face cat trei partide de sex daca vine de la cine trebuie sa vina ... nu eu am facut legile universului , dar am observat ca parfumul cel mai fin nu-l au orhideele... iar lacramioarele si zambilele nu se intrec in frumusete fizica cu o Kala... din puctul meu de vedere prefer o floare care isi face simtita prezenta si fara sa o vezi, prin parfumul ei, pentru ca indiferent ce ai face , si cat de preocupat vei fi de ceva, o tuberoza te va invalui cu sufletul ei ori de cate ori vei fi langa ea chiar daca nu o vezi...
asa sunt femeile cu suflet frumos , le simti iubirea in jurul tau, fara sa le vezi sanii bombati si ochii fardati... calmul si linistea care le degaja in jur toti oamenii care-si cultiva sufletul si nu frumusetea fizica sunt ca parfumul acelor flori ...cred ca sufletul florilor este parfumul lor...
--- Terminare citat ---

steliana:
bujorul merge ...? :)

optimus sum:

--- Citat din: steliana din Joi, 19 Mai 2011, 18:47 ---bujorul merge ...? :)

--- Terminare citat ---
depinde si de gusturile celor care apreciaza florile... unii prefera garofitele cu parfum suav...altii crinii cu parfum fatal si greu...altii bujorii :)

micaela:
io cu trandafirii  :D

steliana:
pai de aia cand ne strangem toate, suntem un buchet greu de identificat

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă