Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 23 Aprilie 2012, 08:25 ---si acum vreun an ne-am mai invartit pe langa ideea asta cu dependenta de SC si de forum, eu nu o vad asa, e de fapt ca si mail-ul - ce daca deschizi mail-ul si verifici mesajele asta inseamna ca esti dependent de el ( e doar o modalitate de a avea acces la informatie) ?
si Carol sunt sigura ca atunci cand avem intradevar de lucru sau activitati care presupun atentia noastra expresa sunt sigura ca ne ocupam intai de ele si abia apoi de distram pe aici, chestie de prioritati
--- Terminare citat ---
De acord, da' atunci de ce unii e pe-aici atata timp si altii nu? Si asta independent de cat de mult timp alocam sau nu fiecare iesirilor SC in direct?
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 27 Mai 2012, 20:53 ---De acord, da' atunci de ce unii e pe-aici atata timp si altii nu? Si asta independent de cat de mult timp alocam sau nu fiecare iesirilor SC in direct?
--- Terminare citat ---
stai ca nu inteleg? e o limita de timp cat sa stai in SC sau pe forum?
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 28 Mai 2012, 08:07 ---stai ca nu inteleg? e o limita de timp cat sa stai in SC sau pe forum?
--- Terminare citat ---
Pentru nicio dependenta nu exista limita de timp. Doar pentru perioadele de sevraj exista. ;) Hai ca eram in dispozitia de tachinare, nu ma lua in serios atat de mult incat sa te superi. :whistle:
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Luni, 28 Mai 2012, 15:13 ---Hai ca eram in dispozitia de tachinare, nu ma lua in serios atat de mult incat sa te superi. :whistle:
--- Terminare citat ---
am inteles tachinarea si cea de pe topicul de frumusete! oO
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 29 Mai 2012, 07:37 ---am inteles tachinarea si cea de pe topicul de frumusete! oO
--- Terminare citat ---
;D Hai, mai, ca pe Frumusete chiar nu era tachinare! Serios, din partea mea, poti sa stergi tot ce nu cadreaza din ce scriu pe-aici, nu ma supar. Aici cuvintele au o valoare foarte efemera (ma gandesc la ele exact ca si la acelea pe care le scriu in fiecare zi pe table care se sterg in fiecare pauza... si sa vezi ce desene si scheme sofisticate fac, cu creta colorata, pe tabla - la fel de efemere. Uneori imi vine sa le fac poze cu mobilul, asta in cazurile in care nu-si fac copiii poze cu tabla... ;D).
Lipsa de atasament imi dovedeste mie insami ca nu sunt dependenta ... nici de tabla, nici de forum. >:D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă