Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (92/110) > >>

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Vineri, 20 Aprilie 2012, 22:39 ---eu sunt dependent de Dumnezeu :angel: ce parere ai? sufar de o boala numita lipsa de vointa? ???

--- Terminare citat ---
Silviu, Dumnezeu nu poate fi incadrat la dependenta. Increderea in Dumnezeu tine de credinta. Dumnezeu ne indeamana sa ne eliberam de robia instinctelor legate de pacat. :)
P.S. Iti explic eu mai clar, atunci cand ne vom vedea! :thumbup:

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 22 Aprilie 2012, 18:03 ---Ba da. Asta nu dovedeste decat ca, mai nou, avem din ce in ce mai putine lucruri care sa ne placa si atunci ne agatam de orice substitut fara valoare.
Pana la urma, eu ajung sa cred ca pana si intratul asta pe forum aproape zilnic devine o dependenta (daca nu e deja). Pana la urma, daca am avea ceva superextraordinar de facut in acest timp, am uita sa mai deschidem calculatorul. Si ma-ntreb, oare cum traiau oamenii aia din secolul trecut, fara atatea stimulente (adictive sau nu, nu conteaza) si fara sa se planga atat de dependente?!  :coolsmiley:

--- Terminare citat ---

si acum vreun an ne-am mai invartit pe langa ideea asta cu dependenta de SC si de forum, eu nu o vad asa, e de fapt ca si mail-ul - ce daca deschizi mail-ul si verifici mesajele asta inseamna ca esti dependent de el ( e doar o modalitate de a avea acces la informatie) ?
pana la urma si bunicii nostrii aveau ziarele, radioul, stirile  pe cale le ascultau zilnic doar ca acum in loc sa scriem scrisori folosim mess-ul si in loc sa cumparam ziare le citim on line ( e mai benefic si mai "eco" decat sa tai copacii patriei ; lasa ca ii taie altii sa ii dea la export  :D ) si acum 500 de ani oamenii aveau hai sa nu le zic dependente ci obisnuinte doar ca erau altele decat cele din ziua de azi
si daca atunci cand calatoresti iti faci timpul sa treaca mai repede deschizand o tableta/ notebook si navigand pe un forum sau pe facebook nu il vad ca o dependenta
si Carol sunt sigura ca atunci cand avem intradevar de lucru sau activitati care presupun atentia noastra expresa sunt sigura ca ne ocupam intai de ele si abia apoi de distram pe aici, chestie de prioritati

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 23 Aprilie 2012, 07:02 ---Silviu, Dumnezeu nu poate fi incadrat la dependenta. Increderea in Dumnezeu tine de credinta. Dumnezeu ne indeamana sa ne eliberam de robia instinctelor legate de pacat. :)
P.S. Iti explic eu mai clar, atunci cand ne vom vedea! :thumbup:

--- Terminare citat ---
abia astept! :) poate ajung si io sa cant in corul bisericesc :angel:

micaela:

--- Citat din: silviu din Luni, 23 Aprilie 2012, 09:49 ---abia astept! :) poate ajung si io sa cant in corul bisericesc :angel:

--- Terminare citat ---
vedea-te-as!  ;D

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Luni, 23 Aprilie 2012, 09:49 ---abia astept! :) poate ajung si io sa cant in corul bisericesc :angel:

--- Terminare citat ---
Silviu, eu gust glumele tale... Referitor la cântatul în cor, totul are un început... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă