Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
bit:
--- Citat din: micaela din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:23 ---nu, bit, creca daca nu merge, nu e sa fie... nu e potrivitu'/potrivita. nimeni nu-i de vina. :)
desi...cred ca e si ceva arta la mijloc, in iubirile de cursa lunga...multa intelepciune, ceva toleranta, doze mari de prietenie si tandrete...
iubirea e un dar, da' trebuie sa ai dibacia de a-l pastra, ingriji....zic, nu dau cu paru'. :)
--- Terminare citat ---
:kissing:! Yep, that`s my brother! :strong: (very, very proud :))
bit:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:26 ---
Bitek, eu nu dau vina pe nicio parte, pur si simplu am invatat regula si constat... ca se confirma. In consecinta, cer de la fiecare parte ceea ce poate da mai bine si incerc sa fiu indulgenta cu ceea ce nu poate da... fara sa ma oftic. :bully:
--- Terminare citat ---
Ba io ma oftic. Si ma zbat. Si ma agit (bine, asta cu agitatul e din fabricatie la mine). Si ma stradui sa simt omul iubit cu fiecare por al pielii si in fiecare firmitura de gand, in fiecare clipa.
micaela:
si daca tot esti proud, mai na un motiv. :) creca esecurile ne construiesc intelepciunea necesara pentru a pastra, ingriji, pretui, ceea ce ne e potrivit. numa' ca ne si erodeaza resursele...(de disponibilitate, calm etc...) :)
micaela:
--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:32 ---
Ba io ma oftic. Si ma zbat. Si ma agit (bine, asta cu agitatul e din fabricatie la mine). Si ma stradui sa simt omul iubit cu fiecare por al pielii si in fiecare firmitura de gand, in fiecare clipa.
--- Terminare citat ---
bre, tu graiesti ca un rac, nu ca un leu :)
bit:
Dap. Asa-i. Insa si varsta contribuie (cel putin in cazul meu). Bre, asta-i valabila pentru penultimul tau post ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă