Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
bit:
@Caro: Ouch! :faint: Not tru. Deloc. Ce, crezi ca noi nu stim sa ascultam? Voi nu stiti cand sa va opriti! ;D
Cat despre ce vrei de la un barbat...chestia cu concretu`si la obect e specifica noua, urmasilor maimutelor, nu voua, fiicele Evei :strong: asa ca daca vrei a te-ntelege cu mine, tre`sa vorbesti limba mea, normal... :P
micaela:
--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:12 --- Ce, crezi ca noi nu stim sa ascultam?
--- Terminare citat ---
nu prea stiti, si cand expira termenu' de comunicare, va mirati ca va pleaca interlocutorul. :bully:
bit:
No, stii bine ca aici nu te pot contrazice. ::)
Da`ca sa nu raman mai prejos, zic si io: cine a crezut ca poate multumi o femeie-i un fraier. Sau e o alta femeie. Ca doar ele stiu cum. (ca n-o fac, ei, asta e alta ciulama... ;D)
micaela:
nu, bit, creca daca nu merge, nu e sa fie... nu e potrivitu'/potrivita. nimeni nu-i de vina. :)
desi...cred ca e si ceva arta la mijloc, in iubirile de cursa lunga...multa intelepciune, ceva toleranta, doze mari de prietenie si tandrete...
iubirea e un dar, da' trebuie sa ai dibacia de a-l pastra, ingriji....zic, nu dau cu paru'. :)
Caroline:
--- Citat din: micaela din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:11 ---de ce doar doamnele vaduve poarta amintirea unei iubiri cvasi-perfecte? ::)
--- Terminare citat ---
Pentru ca moartea este caz de forta majora care te scuteste de sentimentul de vinovatie, de nostalgiile inutile (ce-ar fi fost daca faceam altfel) si, in plus, autoiluzionarea ajuta... la mascarea durerii ca nu se mai poate face nimic. Asa ca... avantaje si dezavantaje in ambele.
Bitek, eu nu dau vina pe nicio parte, pur si simplu am invatat regula si constat... ca se confirma. In consecinta, cer de la fiecare parte ceea ce poate da mai bine si incerc sa fiu indulgenta cu ceea ce nu poate da... fara sa ma oftic. :bully:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă