Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (83/110) > >>

micaela:

--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:59 ---Tot ce e posibil, lumea-i mica. Si orsicum, voi va tineti partea una alteia...

--- Terminare citat ---
unii zic ca ne mancam unele pe altele.  ;D ce sa mai cred?

bit:
Pai, in (conformitate cu) dulcele spirit (si psihic) feminin, aceste lucruri pot coexista.  :blush:

micaela:
cine sa mai inteleaga femeile, nu?  :)

Caroline:

--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:59 ---Si oricum, voi va tineti partea una alteia...

--- Terminare citat ---

:happy: Bitek, cu asta ai fost total imprevizibil. Nici prin cap nu-mi trecea ca, scriind despre mine, as tine si partea alteia, era pura coincidenta de situatii.  :P Da... cum barbatii e de pe Marte si femeile e de pe Venus, una din regulile pe care le-am invatat din cartea aia e ca femeile vorbesc atunci cand simt nevoia sa vorbeasca pur si simplu... pentru asta, trebuie sa ai prietene, iar la prieteni barbati sa nu apelezi decat daca stii concret ce vrei de la ei sau cum te pot ajuta.  :giggle:

micaela:
da' chiar, buna intrebare Caro, exista 2 in 1? Janeta, Guesswho si Delia spun ca da...insa ma-ntreb daca disparitia partenerilor lor n-a romantzat putin perceptia lor... de ce doar doamnele vaduve poarta amintirea unei iubiri cvasi-perfecte? ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă