Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (81/110) > >>

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:28 ---Mica, pai asta intrebasem si eu initial... N-are nimeni raspunsuri?! Muncesti daca ajungi de la indragostire la iubire. Ca, daca nu, ajungem la concluzia ca indragostirea este o dependenta sau macar un reflex nociv.  ???

--- Terminare citat ---
pai cand incepi o relatie stii cat va dura? femeile o vor pe viata, barbatii nu prea....asa ca, de ce sa spunem, ca indragostirea e nociva? eu cred ca e chiar foarte frumoasa si necesara. in perioada aia, cand simti fluturi in stomac ai senzatia ca totul e posibil, ca lumea e a ta...daca ai ales un partener compatibil cu ceea ce iti doresti ai toate sansele sa te bucuri si de indragostire si de iubirea matura, cea care apare dupa indragostire. ca fara indragostire n-ai cum trai acea iubire...zic si io, am trecut prin asta o data si cam asa-i O0

micaela:

--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:38 ---Asa e. Pana o patesti din nou. :P

--- Terminare citat ---
pusche pe limba.
noroc ca, cu varsta, o sa ma ierte Dumnezeu  ;D

Guesswho:
mica, barbatul extraordinar de care te vei indragosti (la metrou  ;D) iti va oferi confort din toate punctele de vedere....da tre` sa crezi! :)

bit:
Mica, toti avem suisuri si coborasuri. Schepsisu`-i sa le faci cat mai sinusoidale si cu amplitudini at mai blande.  :)
(Iote oul ce savant... ;D)

Caroline:

--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:42 ---Mica, toti avem suisuri si coborasuri. Schepsisu`-i sa le faci cat mai sinusoidale si cu amplitudini at mai blande.  :)
(Iote oul ce savant... ;D)

--- Terminare citat ---

Asta nu se poate, decat pentru o broasca testoasa... ai vazut vreodata cum se misca un iepure? Cred ca nici el nu-i in stare sa-si anticipeze urmatoarea miscare!  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă