Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (75/110) > >>

bit:
Eu stau sa ma gandesc ca daca ar fi fost fizic posibil (nu stiu, interfata neurala sau orice alt gen de augmentare) sa am o conexiune permanenta la net (la purtator  :idiot2:), o aveam de mult. E dependenta? Probabil. Eu prefer sa o vad ca pe o extensie informationala utila (impersonala, totusi), o banca de date uriasa, un fel de memorie exterioara creierului. Plus ca-i si o platforma de comunicare excelenta.

rocky:
daca ai lucra in IT probabil ca nu ti-ai mai dori acea conexiune la net permanenta :p

n-as considera statul pe net in sine ca o dependenta, ci mai degraba actiunile si tabieturile utilizatorului cind sta pe net, la fel si in cazul calculatoarelor

bit:
Dap si nici 16 nu mai am. Cunosc. Si totusi imi mentin ideea. Atat cat va mai fi liber si internetul. Cat despre tipic al activitatilor, n-am.

almi_gabi:
sa mai fac o mica precizare si anume - una este un hobby si alta este o dependenta - eliberarea de dependente/ atasamente nu inseamna sa intoarcem spatele in mod automat lucrurilor care ne intereseaza/ relatiilor/ persoanelor/ etc ci sa nu ne agatam de ele, sa nu le lasam sa ne produca stres sau frustrare caci aici este linia de demarcatie  intre ceva placut si  dependenta

bit:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 06 Aprilie 2012, 20:04 ---sa mai fac o mica precizare si anume - una este un hobby si alta este o dependenta - eliberarea de dependente/ atasamente nu inseamna sa intoarcem spatele in mod automat lucrurilor care ne intereseaza/ relatiilor/ persoanelor/ etc ci sa nu ne agatam de ele, sa nu le lasam sa ne produca stres sau frustrare caci aici este linia de demarcatie  intre ceva placut si  dependenta

--- Terminare citat ---
Bine, prin prisma celor spuse de tine, schimb eticheta: nu e dependenta, e necesitate. Asa cum percep io necesitatea. Nu primara, stringenta, insa necesitate.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă