Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
steliana:
eu una ... nu il lasam pur si implu. macar de ii cumparam niste saci de diferite culori - pt fiecare Zi a saptamanii, o culoare. Azi e marti, ca asa te vreu, treci in sacul rosu - Zi de rosu ;), planeta guvernanta Marte. si tot asa ... chestii socoteli, sa vada cat tin la el :2funny:
micaela:
;D
de_ana:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 08 Februarie 2012, 11:53 ---Una e sa vezi ca barbatul e atent cu tine, interesat sa-ti dea un sfat, sa-si spuna parerea si alta e sa-ti impuna cum sa te imbraci. Tipa e stilata, e o femeie de cariera, prin insasi preofesia ei tre` sa umble ca scoasa din cutie. I-a facut intr-o zi o "surpriza" si a dus-o intr-un mall si s-a apucat sa-i aleaga tinute. ;D.
E normal, firesc sa-l intrebi( daca nu are un minim de spirit de observatie sa vada schimbarea de unul singur ;)) "iti place cum m-am tuns", dar in cazul relatat, el ii arata cam cati cm sa-si tunda din par, sa nu care cumva sa-si schimbe culoarea, etc. Trebuia sa folosesca doar parfumurile cumparate de el, doar bijuteriile primite de le el, a mers pana la a-i interzice sa mai poarte o bratara pe care i-o facuse mama ei cadou si care avea o valoare simbolica extraordinara pt ea. Aaaaa, si inca ceva ce-mi amintesc: mi-a povestit cam nelinistita ca tipul o sunase la cateva zile dupa ce-l cunoscuse, de vreo 10 ori intr-o zi si i-a trimis si vreo 40 sms. O suna noaptea la 12-1 sa vada daca s-a culcat :2funny: Eu i-am zis de atunci sa-l lase ca-i fileaza ceva, dar a vrut sa se convinga singura.
Din punctul meu de vedere asta nu e interes, ci .....nebunie. ;D
--- Terminare citat ---
cel mai important in povestea asta e ca tipa s-a convins ! O0
Guesswho:
da...insa a fost mirata sa auda ca la o saptamana de la despartire, craiul deja era cu altcineva... ;D
( mie mi se parea de la sine inteles :D)
de_ana:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 08 Februarie 2012, 17:08 ---da...insa a fost mirata sa auda ca la o saptamana de la despartire, craiul deja era cu altcineva... ;D
( mie mi se parea de la sine inteles :D)
--- Terminare citat ---
si ce noroc pe noua lui cucerire, sa fie invatata sa devina dupa chipul si aseamanarea lui ! 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă