Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (71/110) > >>

Guesswho:
Da, mare "noroc"...da` nu dureaza mult love story, o schimba urgent..daca n-o fi schimbat-o deja ;)

steliana:
toate bune si frumoase! toata lumea impacata! unde este dependenta? :-\
poate doar in a face partenerele sa depinda de el? dupa cum se vede ... ii iese pe dos ...

Guesswho:

--- Citat din: steliana din Joi, 09 Februarie 2012, 10:45 --- unde este dependenta? :-\

--- Terminare citat ---

pai....azi cu una, maine cu alta, poimaine cu alta, etc...tipul spunea ca nu poate sta singur, ca avusese femei de le pierduse numarul. M-am mirat ca amica mea a putut alege atat de  prost, da-n fine, nu e treaba mea.

Cat priveste tema dezbatuta, depinde cine analizeaza, unii vad asta ca o dependenta, altii ca un mod firesc de viata ;)
mi-a placut mult raspunsul lui Caroline ::)

--- Citat din: Caroline din Marți, 07 Februarie 2012, 22:40 ---dependenta de femei NU te afecteaza in niciun fel... daca face parte din natura ta. Nimic din ce ne este intrinsec nu ne poate afecta.  ;D

--- Terminare citat ---

de_ana:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 09 Februarie 2012, 11:12 ---pai....azi cu una, maine cu alta, poimaine cu alta, etc...tipul spunea ca nu poate sta singur, ca avusese femei de le pierduse numarul. M-am mirat ca amica mea a putut alege atat de  prost, da-n fine, nu e treaba mea.

Cat priveste tema dezbatuta, depinde cine analizeaza, unii vad asta ca o dependenta, altii ca un mod firesc de viata ;)

--- Terminare citat ---
aici nu stiu daca e vb de dependenta de femei ci mai mult de dependenta de control, control pe care il exercita impunand femeilor cu care are o relatie un anumit stil de viata, stil vestimentar, comportament, etc. asa se simte el bine cu el si puternic, controland viata si alegerile celorlalti sau mai bine zis ale femeilor

silviu:
STUDIU UIMITOR O doză de LSD "ajută alcoolicii să se lase de băut"

O doză din drogul halucinogen LSD i-ar putea ajuta pe alcoolici să renunţe la băut, potrivit unei analize a unor studii efectuate în anii '60.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă