Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (57/110) > >>

Caroline:
Bitek, stiam... de la altii, care viseaza noaptea ca fumeaza 10 ani dupa ce s-au lasat. Eu m-am visat fumand cu aproape un an inainte sa ma apuc... si fumez de 20 de ani si. Cred ca o sa ma las de tot atunci cand o sa am curajul (si perseverenta... cu asta stau mai prost) sa ma apuc de sport, pentru restul vietii. Poate asa nu o sa ma mai ingras...   :buck2:

Micaela, si eu am o prietena asa, de 30 de ani incoace. Iar de cand m-am nascut, cel mai bun prieten e fratele meu... asta fara sa-i mai enumar pe aceia care au fost, mai mult sau mai putin timp, "meteoriti" care mi-au schimbat cursul vietii, in bine. Cu sau fara voia lor...  :angel:
Acuma cred ca sunt si eu off-topic... ar trebui sa fac copy-paste pe "Azi multumesc..."  >:D

bit:
Nu as vrea sa ma crezi vreun apostol impotriva tutunului. Cred ca mi-ar fi sila de mine daca as spune acum "Fumatul? Cae mai mare boala! Nu fumati ca nu e bine, bla bla" si alte aberatii cretine din aceasta categorie. E ca si cum m-as dezice de cel care am fost pana acum catva timp. Vreau doar sa-ti spun ca stiu cum e, fiindca am fumat. Daca ar fi sa motivez pe cineva (fumator) sa renunte, i-as spune: "Mai omule, da`tu vrei sa faci asta?", fiindca de aici pleaca tot. In rest, tehnici si manipulare cat cuprinde.

NICOLAE:
pentru cei care vor sa se lase de fumat,de alcool,sa slăbească,exista metoda ușoara a lui Allen Carr  (easyway to.....),ce te faci cand esti dependent de o persoana si va trebui sa te desparti de ea?(intrebare)

Caroline:
Suferi... ca dupa orice dependenta. Da' trece. Uneori chiar mai sigur - in timp - decat fumatul sau alcoolismul.

dadus:

--- Citat din: Caroline din Marți, 24 Ianuarie 2012, 23:35 --- Poate asa nu o sa ma mai ingras...

Caroline ,cresterea in greutate dupa ce cineva se lasa de fumat este normala pana in 4 kg.Cine se ingrasa peste inseamna ca a inlocuit tigara -de fapt gestul de a duce ceva la gura-cu mincare-stiksuri,bomboane.Din cite ai scris tie ti-ar fii usor sa te lasi-faci parte mai mult din categoria fumatorului de socializare.Totul este sa ai o motivatie care trebuie sa fie foarte puternica.

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă