Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (3/110) > >>

EUGENIA110:
  Da, dependenta este o boala care poate ucide...Dezvolta manifestari obsesiv-compulsive care iti anihileaza puterea de a renunta. Sint multe forme de dependenta, nu numai dependenta de anumite substante: alcool, tigari, droguri... La fel de periculoase sint si cea de mincare, in special dulciuri, sau cea emotionala de o anumita persoana ( si aici nu vorbesc de o dependenta financiara a membrilor unei familii, unul de celalalt, sau a unei pitipoance de sponsorul ei sau de cea aparuta ca urmare a unor sentimente de iubire; vorbesc de acele persoane care nu stiu sa traiasca fara omul de care depind emotional).
  Ce stiti despre DEPENDENTA DE MUNCA?

silviu:

--- Citat din: iulia17 din Sâmbătă, 19 Martie 2011, 17:59 ---sa inteleg ca tu cauti sa te tratezi? esti sigur ca vrei sa devii abstinent???

--- Terminare citat ---
da, cochetez cu ideea de a ma calugari si retrage cu smerenie la manastirea cernica. voi renunta la numele laic in favoarea evlaviosului hilarie agnosticul sau teodosie shpagoveanul...inca nu m-am hotarat :-\ sunt decis sa renunt la toate dependentele in afara uneia: dependenta de Dumnezeu.
o sa va anunt din timp si, daca veti voi, ma veti putea vizita in chilie unde contra unor sume modice ne vom ruga impreuna pentru iertarea pacatelor trecute si viitoare.
asa sa ne ajute Dumnezeu!

marcutza:
spune-mi, evlaviosule agnostic shpagoveanu, vei avea un program anume sau putem veni oricand, oricat, oricum samd sa ne rugam impreuna  ::)

"sunt decis sa renunt la toate dependentele in afara uneia: dependenta de Dumnezeu."
frumos  :-*

silviu:
imi poti spune simplu: cuviosule.
draga mea, nu veti putea veni oricand. voi avea lungi perioade de post, rugaciuni si meditatiuni pe care le voi indeplini singur in chilia mea. dar am sa anunt perioadele in care ma puteti vizita si ne putem ruga impreuna, in chilia mea.
Nihil Sine Deo

steliana:
cuviosule ...
la asa veste ... voi face din tine icoana sufletului meu; ma voi ruga la ea sa-mi indeplineasca dorintele; nu voi mai bate drumul pana la Cernica; nu voi plati nici taxe; nu risc sa-mi dea vreo cucernica cu poseta in cap ca nu stau la rand ...
iar tu cand vei auzi de fapta mea, vei veni sa-mi faci ... Sfanta Sfestanie ...

astept sa ma ridici la Cer!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă