Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (4/110) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: EUGENIA110 din Sâmbătă, 19 Martie 2011, 19:18 --- 
  Ce stiti despre DEPENDENTA DE MUNCA?

--- Terminare citat ---

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre dependenta de munca si este privita ca un lucru negati.
Spre deosebire de alte dependente  ~ dependenta de munca, este cea mai curata dintre toate dependentele. Orice companie are ca scop principal cresterea productivitatii, iar oamenii dependenti de munca ajuta foarte mult in acest sens ~ asa ca nu va ve-ti supara patronii daca deveniti dependenti de munca  ;D.
De asemenea, astfel reusesc sa castige foarte bine in cele mai multe cazuri obtinand pe langa si aprecierea si respectul superiorilor.
Termenul de dependent de munca a fost pentru prima oara folosit la sfarsitul anilor 60`. Dependenta de munca nu seamana cu cea de droguri sau alcool deoarece presupune o serie de actiuni si interactiuni. Este similara, mai degraba, dependentei de sex sau celei jocuri de noroc.

--- Citat din: silviu din Duminică, 20 Martie 2011, 16:47 ---
.... sunt decis sa renunt la toate dependentele in afara uneia: dependenta de Dumnezeu.

--- Terminare citat ---

te stiam pesimist, nu habotnic ;D

silviu:

--- Citat din: steliana din Luni, 21 Martie 2011, 00:17 ---cuviosule ...
la asa veste ... voi face din tine icoana sufletului meu; ma voi ruga la ea sa-mi indeplineasca dorintele; nu voi mai bate drumul pana la Cernica; nu voi plati nici taxe; nu risc sa-mi dea vreo cucernica cu poseta in cap ca nu stau la rand ...
iar tu cand vei auzi de fapta mea, vei veni sa-mi faci ... Sfanta Sfestanie ...

astept sa ma ridici la Cer!

--- Terminare citat ---
draga enoriasa, un calugar nu se deplaseaza la domiciliul clientului si nu face Sfestanie. am sa te anunt din timp si te voi invita la manastire sa dezbatem decalogul.
--- Citat din: almi_gabi ---te stiam pesimist, nu habotnic
--- Terminare citat ---
ma transform.

marcutza:
si uite cum se naste o noua dependenta: "cuviosul"  :D :D

steliana:
vezi?
te transformi!

ma gandeam ca pana ajungi la mine ... vei fi ridicat in rang preotesc ... sa poti face Sfestania
calugar ... faci ce fac mai toti
cele cuvenite!

ce pot spune? esti aproapele!
trebuie sa te iubesc ca pe mine insumi!
dar sa stii, in crangasi e plin de calugari - astia de ce or fi plecat din manastiri?
cred ca tot din cauza enoriaselor!

silviu:

--- Citat din: marcutza din Luni, 21 Martie 2011, 13:59 ---si uite cum se naste o noua dependenta: "cuviosul"  :D :D

--- Terminare citat ---
fiecare credincios/credincioasa trebuie sa aiba un calugar-confident, un sfatuitor care sa-i ajute in momentele de cumpana. eu de mic am avut o atractie catre Fecioara Maria, drept pentru care prefer sa ajut credincioasele.
--- Citat din: steliana ---dar sa stii, in crangasi e plin de calugari - astia de ce or fi plecat din manastiri?
cred ca tot din cauza enoriaselor!
--- Terminare citat ---
mare pacat au savarsit, draga enoriasa :( odata plecat pe calea Domnului, eu nu m-as mai abate din drum. totul s-ar infaptui la mine, in modesta chilie, sub obladuirea Domnului si a Fecioarei Maria.
--- Citat din: 'steliana" ---ce pot spune? esti aproapele! trebuie sa te iubesc ca pe mine insumi!
--- Terminare citat ---
adevar grait-ai! nici n-ai trecut prin chilia mea si deja prin gura ta vorbeste Domnul.
Nihil Sine Deo

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă