Scrise de noi > Articolele noastre

La pescuit pe Fatu

<< < (5/8) > >>

gabrel:
Am fost si eu sambata la pescuit la balta Oltenita, o recomand amatorilor, si am prins cativa somnisori si crapi de 3-4 kg/buc, nu e o poveste pescareasca, zau. Iata poza dovada.
Somnii nu sunt romanesti ci africani, au capul enorm si tare ca o platosa, cu desene foarte interesante. Foarte buni la gust, deja sunt in ciorba si congelator.

admin:
Personajul mai putin vizibil patat (este si el dotat cu pistrui, dar estompate de trecerea unor ani...) este cel care are sa inoate in apele teritoriale Bulgare...celalalt saracul, nu mai exista decat in poze...

admin:
Deci Gabrel, in Bulgaria puteam sa renuntam la masa, puteam noi doi mari pescari sa asiguram hrana grupului...

gabrel:
Din pacate, eu sunt doar un fan, eu hipnotizez pestii sa vina la momeala, dar sigur venim cu undite in Bulgaria, amarate cum sunt, ca pe cele bune le-au furat din boxa de la subsolul blocului. Dar pescarul din imagine iti va fi o buna companie, sper sa gasim acolo momeala, la Balcik erau 2 astfel de magazine.

adria:
gabrel, nu cumva tu ai fost cea mai castigata? se pare ca ai prins un... peste care a prins, la randul lui, alt peste! :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă