Scrise de noi > Articolele noastre

La pescuit pe Fatu

<< < (8/8)

Saturnianul:

--- Citat din: admin din Joi, 29 Iulie 2010, 08:01 ---Este o tema foarte vasta si sunt pe picior de plecare spre Sibiel. Poate o sa deschidem un topic care sa dezbata acest subiect: cum vede fiecare societatea peste 100 ani.

--- Terminare citat ---

Chiar ar fi interesant un astfel de topic. Nu stiu daca intrebarea se refera la societatea umana sau la societatea romaneasca. Eu am sa ma refer la societatea umana in ansamblul ei. Si am sa incep cu o mentionarea unei informatii: prima naveta pentru turism spatial (Virgin Space Ship Enterprise) va decola pste 18 luni. Sa mai spun unde vad eu societatea umana peste 100 de ani? :D

Dana Brasov:
Nu i-am luat de la magazin. I-am prins cu manuta mea. Este o crescatorie de pastrav la Prejmer. Cand am pofta de peste ma duc acolo si prind cat am nevoie. Cat prinzi atat platesti. Este 18 lei kg. E adevarat e crescatorie da-mi fac damblaua si stau si cu batul in balta. Ce sa-i faci, boala de pescar.  ;)

adria:
ce mai faci, dana din brasov? cum o mai duci cu pescuitul? ;)

Dana Brasov:
Binisor multumesc. Inca nu a dat drumul la balta la pescuit. Sa speram ca nu se va raci timpul prea tare si voi mai ajunge o tura la peste - pastrav.

Dana :)

TORICOSU:

--- Citat din: adria din Duminică, 07 Noiembrie 2010, 10:35 ---ce mai faci, dana din brasov? cum o mai duci cu pescuitul? ;)

--- Terminare citat ---

Mai existi Dana din Brasov, am fost la Prejmer in copilarie cu bunicii, cu trabantul acum 20 de ani,erau mari pescari amandoi ,cunosc Prejmerul,Bratesu, Chichis, Catalina, cam toate comunele care aveau pe vremuri balti de pescuit.
Stiu ca e un topic din 2010 dar poate mai esti (prin zona) .
Mersi pt.amintiri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă