Arhiva > Arhiva
Stiati ca.....
almi_gabi:
azi de dimineata ca tot omul ( cel muncitor oO ) m-am indreptat spre job si am vazut ca masinile aveau drapelul si m-am intrebat 26 iunie, ce zi o fi astazi? si am aflat :)
... stiati ca azi este ziua drapelului?
( proclamata printro lege 1998 )
In ziua de 26 iunie 1848, când Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul - roșu, galben și albastru - să reprezinte steagul național al tuturor românilor; cele trei culori împărțite în mod egal reprezintă principiul egalității, orientarea culorilor în sus semnifică verticalitatea, cifra trei este numărul perfect, pe lângă țara noastră mai existând alte trei țări europene tradiționale cu steagul tripartit în mod egal și vertical: Franța, Italia și Belgia.
Caroline:
noi si ceilalti latini... intr-adevar verticali si etc. eu cred ca drapelul asta reprezinta o aspiratie, nu o realitate. >:D
luciamanta:
În timpul actului sexual, se eliberează endorfine care au efect analgezic, alungând durererile de cap, dar si pe cele musculare.
luciamanta:
În publicaţia "Sănătatea de azi", se menţioneză faptul că după mesele bogate, ne scade auzul şi nu mai percepem sunetele din jur cu aceeaşi acuitate. Ba chiar atenţia se reduce considerabil. Ai grijă ce mânănci la serviciu!
Caroline:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 03 Iulie 2012, 15:54 --- În publicaţia "Sănătatea de azi", se menţioneză faptul că după mesele bogate, ne scade auzul şi nu mai percepem sunetele din jur cu aceeaşi acuitate. Ba chiar atenţia se reduce considerabil. Ai grijă ce mânănci la serviciu!
--- Terminare citat ---
Pai e normalenweisen, cum zice neamtu'. Imediat dupa mancare, si cu cat aceasta e mai consistenta, vasele de singe de la creier se contracta astfel incat marea majoritate a capacitatii sangvine sa fie folosita in zona abdominala, pentru digestie. Nutritionistii de moda veche (adica din secolul trecut, atunci cand asta mai era posibil) recomanda siesta de dupa-masa, tocmai din acest motiv. In cazul in care ne incapatanam sa rationam logic chiar si in aceasta perioada in loc sa inchidem ochii (chiar si fara sa dormim efectiv) in relaj total pentru cel putin 15-20 de minute, sangele va fi dirijat vrand-nevrand spre creier si e posibil ca in timp sa apara probleme consecutive de digestie sau malabsorbtie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă