Arhiva > Arhiva
Stiati ca.....
silviu:
vai! eu nici macar atat nu stiu :(
Guesswho:
* Pisicile au peste o suta de corzi vocale, pe cand cainii au doar in jur de zece.
* Ochii nostri au intotdeauna aceeasi marime de la nastere, dar nasul si urechile noastre nu se opresc niciodata din crestere.
* Montpelier, Vermont este singura capitala de stat american fara vreun McDonalds.
* Numele Wendy a fost facut special pentru cartea Peter Pan.
* Prezervativul, confectionat initial din in, a fost inventat la inceputul anilor 1500.
* O femeie din Arabia Saudita poate obtine un divort daca sotul ei nu ii ofera cafea.
* Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane.
* Inima femeii bate mai repede decat cea a barbatului.
* Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere;
* Persoanele dreptace, traiesc, in general, cu 7 ani mai mult decat persoanele stangace;
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 25 Februarie 2012, 21:20 ---* Prezervativul, confectionat initial din in, a fost inventat la inceputul anilor 1500.
Poate 1500 i.e.n. Primele prezervative cunoscute au fost folosite de egipteni, si erau din piele de camila. Am vazut cateva expuse si la Muzeul de egiptologie din Cairo. ;)
* Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere;
Daca homosexualitatea se poate numi "sex de placere" (fiindca nu duce la reproducere) atunci se practica si la babuini... Ca sa-si dovedeasca supunerea fata de masculul alfa, ceilalti ii ofera nu numai ascultare, ci si servicii sexuale.
* Persoanele dreptace, traiesc, in general, cu 7 ani mai mult decat persoanele stangace;
Si cele ambidextre? ;)
--- Terminare citat ---
almi_gabi:
.....bacnotele au fost introduse de negustorii chinezi de ceai, la inceputul secolului al X-lea, care incheiau mari tranzactii cu bilete la ordin, cu scopul evitarii transportului monedelor metalic? Administratia chineza adopta oficial bancnotele în 1024.
prima bancnota de polimeri emisa de Romania a fost cea de 2.000 de lei (ROL), din 1999, cu ocazia eclipsei totale de soare, din 11 august a acelui an, Romania fiind prima tara europeana care a pus in circulatie astfel de bancnote de polimeri?
Caroline:
Unde au disparut Julia si Sara?! :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă