Arhiva > Arhiva

Stiati ca.....

<< < (13/39) > >>

almi_gabi:
 .....logo-urile care apar pe pagina de start in timpul unor zile si date marcante sau evenimente importante se numesc Google Doodle. Compania a creat si un muzeu online in care se gasesc toate logourile care au fost puse pana acum, cu anumite ocazii. Ele au fost create de Dennis Hwang, un artist de origine coreana stabilit in USA.

...ce inseamna o parola complexa?

O parola complexa este una care are toate caracteristicile de mai jos:

1. contine atat litere mici (a-z) si litere mari (A-Z)
2. contine cifre 0 - 9
3. contine caractere speciale (non-alphanumeric characters) cum ar fi: @ # % $ ) + & ^ { }, etc.
4. are cel putin 8 caractere in lungime
5. nu contine siruri de caractere care sunt cuvinte in vreo limba, dialect, sau jargon, etc.
6. nu se bazeaza pe informatii personale, sau ale familiei si rudelor, etc.

O parola complexa este extrem de eficienta in a va proteja calculatorul sau aplicatiile. Pentru a putea totusi tine minte aceste parole complexe, fara a le nota (pentru ca asta ar fi o slabiciune majora a parolelor complexe), putem apela la niste trucuri, ca in exemplele de mai jos, rescriind cuvinte ce nu se bazeaza pe informatii personale si nu au legatura cu aplicatia protejata de parola respectiva, usor de retinut aplicand regulile de mai sus:

Ex1: (furnica si greierele) = (Furn1c@&9r313reLE)

Ex2: *cainele and mouse# = *C@1n3L3&M0u$e#

Ex3: -HTML*si#programarea! = -H7m1* r0Gr4m4r3@!

Caroline:
Oups... foarte usor de retinut, n-am ce zice!  :o Io am alta metoda de "tradus" parole da' nu spun la nimeni.  ;)

almi_gabi:
eu am incercat toate variantele posibile dar tot nu le retin - de cele mai multe ori apelez la varianta " reseteaza parola"  :blush:

valaura11:
 Stiati ca....
           ~   Tarile europene cu cel mai mare numar de varstnici sunt: Italia si Grecia, cu peste 48% din populatie reprezentata de persoane de peste 60 de ani?
           ~  Orasul in care se gasesc cele mai multe autoturisme Rolls Royce este Hong Kong?

rocky:
si romania se apropie cu pasi mari de grecia si italia ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă