Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (140/147) > >>

Matias Camelia:
Am impresia ca la primele postari apare un cod de siguranta, parca de 2 ori mi-a aparut si mie.

Johnson:
Interesante discutii ! Mai inveti cate ceva din ele !  :-X

Matias Camelia:

--- Citat din: Johnson din Duminică, 16 Iulie 2017, 19:14 ---Interesante discutii ! Mai inveti cate ceva din ele !  :-X

--- Terminare citat ---
Teoria ca teoria, dar practica ne omoara! Nu chiar ne omoara! :dance:

Nu sunt de acord sa tot citam din Osho si altii, mai bine sa spunem ceva gandit si trait noi, sunt sigura ca avem destule de impartasit!

Osho vorbeste intr-un un anumit context, nu e universal valabil! Nu vreau sa supar pe nimeni, e parerea mea!

Onix:
Intotdeauna suntem deschisi la opinii noi. Fiecare este liber sa-si exprime punctul de vedere fie prin citate fie prin emulatii proprii, fara pretentia exhautivitatii.
Asteptam cu interes opinia ta asupra subiectului   :flori:

echilibru:
Buna ziua tuturor!
Am ajuns la concluzia ca suntem ciudati, uneori, pentru cei cu viziune mai mult decat liberala/libertina: cand suntem singuri gandim intr-un fel, cand suntem "singuri in doi"...se manifesta unele instincte de aparare, combinate cu precepte de etica. O persoana morala este si etica, dar si moralizatoare-privita din exterior ( recunosc deschis ca fac parte din tagma). Dar nedreptatea doare si...apare instinctul de aparare. Atunci, merita sa exersezi singuratatea in doi?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă