Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (133/147) > >>

xdianax:

--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 25 Mai 2011, 15:03 ---hmm... am platit bani multi pentru locul MEU de parcare, iar azi am gasit un mashinoi urias parcat pe el.. nu pot sa ma cert singura cu impertinentul cu bani care si-a pus fara drept masina acolo.. poti da gauri sau trage mobila singura, dar nu iese la fel de bine treaba daca ai de tratat ceva, singura, cu un mitocan cu bani..

--- Terminare citat ---

Mai rau. Mie mi-a zgariat masina toata, roata imprejur. Nu mi-a ramas decat sa o vopsesc integral.....si daca o vopsesc cine imi garanteaza ca nu mi-o zgaraie din nou?! Asa ca merg de 1 an cu masina zgaraiata.

otiliamano:
pe mine m-a invatat cineva cum sa ii pedepsesc pe cei care imi ocupa locul de parcare intr-un mod mai putin invaziv

prima oara le ridic stergatoarele
a doua oara cand imi calca "proprietatea" le dezumflu o roata

nu o sparg doar o dezumflu
dar asta in conditiile in care locul e marcat si are placuta cu parcare platita

xdianax:
HELLO. N-avem locuri marcate, nici platite....e parcarea blocului! E acelasi bloc in care locuiam cand eram casatorita cu sotul meu, dupa divort vecinii au fost convinsi ca el le va fi vecin in continuare- nu eu! Fostul socializa la o bere cu ei.....si altele.....Eroare, am ramas eu! Si daca imi zgaraie masina.....ce conteaza?! N-are cine sa se ia de ei! E modul lor de a incerca sa ma .......

silviu:

--- Citat din: xdianax din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 09:43 ---HELLO. N-avem locuri marcate, nici platite....e parcarea blocului!
--- Terminare citat ---
pei locurile din parcarea blocului sunt cu plata. daca mai exista pe ici, pe colo cate un locshor care nu a fost marcat de ADP, atunci se aplica regula "primul sosit - primul parcat". cam asa stau trebile in buc - sector 6. dar am banuiala ca peste tot e la fel.

--- Citat din: xdianax --- E modul lor de a incerca sa ma .......

--- Terminare citat ---
sa te ce? ??? :-\

xdianax:
La noi nu sunt decat jumatate din parcarile de bloc marcate si administrate de D.A.P.P. Regula este ca in aceste parcari sa isi tina masina locatarii .....insa masinile s-au inmultit.....locurile de parcare au devenit insuficiente....si de aici barbatii se impun! Pe cine sa dea la o parte? Alt barbat? Nu! Astfel femeile singure devin tinta sicanelor de acest gen......poate, poate abandoneaza ideea de a isi mai parca masina in fata blocului si poate pleaca sa o parcheze in alta parte. Numai ca a iti fi zgaraiata integral masina nu mai e doar o simpla sicana!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă