Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (119/147) > >>

iana:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 20:51 ---iti recomand mai curand un coniac fin :)

--- Terminare citat ---
Multumesc, Matei, pentru sfat
Un coniac fin...muzica in surdina...semiobsuritate...si in final ca-n bancul in care doctorul intreaba "si ? si ?" - "Aaa, el/ea nu a mai venit" :)

Schimband registrul, eu citesc acum a 2-a carte scrisa de Zafon si ma bucur ca l-am descoperit. Un stil gotic, suspans, dragoste, meditatie...Barcelona la mijlocul secolului trecut.

Matei:

--- Citat din: iana din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 18:39 ---Da, Mica, exista "iubire a la longue"...vederea unui cuplu in varsta, tinandu-se de mana, m-a emotionat intotdeauna.

--- Terminare citat ---

adica asa?!

http://loldaddy.com/pics/6856

--- Citat din: iana din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 22:00 ---Multumesc, Matei, pentru sfat
Un coniac fin...muzica in surdina...semiobsuritate...si in final ca-n bancul in care doctorul intreaba "si ? si ?" - "Aaa, el/ea nu a mai venit" :)

--- Terminare citat ---

eu n-am zis decat un coniac fin. atat.  :)

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 20:54 ---guess, you great! mare mare, exact despre dumnealui era vorba.  nu am mai auzit de el, n-am citit nimic de el, m-am uitat acum pe net si mi se pare interesant.  saru'mana, domnita noastra din moldova! :flori:

--- Terminare citat ---
cu placere, Matei  :)
si pe mine m-a facut curioasa citatul respectiv si am cautat recenzii despre carte pe net. unele pro, altele contra. tre` s-o citesc ca sa-mi pot forma o parere, depinde mult de la persoana la persoana cum apreciaza. la o prima vedere pare ca nu-i pentru mine, da` parca poti sa stii?  ::)

Caroline:
DIALOGUE VIRTUEL

Ratatouille de grimasses débordant de fumée
Oů le vin tourne en glace, face ŕ l’écran allumé.

Macadams monotones, les doigts et le cœur,
Donne un rythme de bon ton  ŕ ce dont on a tous horreur…
On prolonge la joie, on ignore la douleur…
On espčre que cette fois… Quel défi d’amateurs !

Et pourtant la vie coule, męme si fortement réelle
Qu’on refuse, pauvres folles, la connaître comme telle.
Escalope illusoire, ratatouille de grimasses…
Qui peut s’apercevoir s’ils se tuent ou s’embrassent ?

Des nuits qui s’écoulent sur l’entorse de la langue,
Essayant ŕ la folle d’obtenir en tel rang
Que jamais la vraie vie ne va pas leur donner…

Des nuits qui se trompent sur la mise d’un rien.
Qu’elles nous romprent de nous pour un peu de bien !

Des nuits qui s’échelonnent, anonymes éternelles.

Caroline

iuli:
Daca ajungi la singuratatea in doi, inseamna ca ai si tu o problema! Acesta e punctul meu de vedere.
Intr-o relatie trebuie sa existe multe: dragoste, atractie, comunicare, sex, tandrete, incredere, afectivitate, daruire, corectitudine, bani, intimitate, etc ... nu neaparat in ordinea enumerarii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă