Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (118/147) > >>

steliana:

--- Citat din: foucauldmicaela din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 15:32 ---si daca, totusi, iubirea nelimitata in timp exista? si daca, totusi, chiar si Plesu greseste?  :)
ne iubim parintii, copiii, prietenii, animalele, fara limite temporale.

--- Terminare citat ---

" Puterea pe care o au cei pe care ii iubim asupra noastra este totdeauna mai mare decat cea pe care o avem noi insine." - La Rochefoucauld

absolut nimeni, nu ma poate face sa iubesc mai mult sau mai putin decat o pot face! fie ca sunt singura sau in doi!

iana:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 15:32 ---...exista cupluri la care afectiunea se pastreaza, ba chiar se adanceste, in timp indelungat, deci nu putem sa excludem cu totul "iubirea a la longue". cred ca o mare potrivire, afectiune si putina intelepciune pot sa faca sa dureze un astfel de sentiment, chiar si in cuplu.

--- Terminare citat ---
Da, Mica, exista "iubire a la longue"...vederea unui cuplu in varsta, tinandu-se de mana, m-a emotionat intotdeauna. Si recunosc, mi-a trezit si un sentiment de invidie, pentru ca de fapt, oricat as visa, nu ma pot exclude din peisaj.
Bag seama ca trebuie sa trec pe MagnumB6, sunatoare... :)

Matei:

--- Citat din: iana din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 18:39 ---

--- Terminare citat ---

iti recomand mai curand un coniac fin :)

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 15:34 ---cred ca la postarea asta te referi, Matei.   :) si mie mi-a placut, m-am regasit in acest citat.

--- Terminare citat ---

guess, you great! mare mare, exact despre dumnealui era vorba.  nu am mai auzit de el, n-am citit nimic de el, m-am uitat acum pe net si mi se pare interesant.  saru'mana, domnita noastra din moldova! :flori:

micaela:

--- Citat din: iana din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 18:39 ---Da, Mica, exista "iubire a la longue"...vederea unui cuplu in varsta, tinandu-se de mana, m-a emotionat intotdeauna. Si recunosc, mi-a trezit si un sentiment de invidie, pentru ca de fapt, oricat as visa, nu ma pot exclude din peisaj.

--- Terminare citat ---

iana, de doua zile beau sunatoare cu tei si-a facut minuni. incearca. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă