Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
Caroline:
Bitek, mie nu mi se pare ciudat deloc ce spui tu, ba chiar foarte corect... Ciudat mi se pare altceva, din aceeasi optica. Si anume:
E adevarat ca e trist pe moment, e adevarat ca ne blamam, e omenesc, la urma urmei. Totusi...
eu raman la convingerea (si nu sunt vorbe goale de autoconsolare, chiar cred in asta, cu atat mai mult cu cat mi s-a "verificat" de multe ori) ca orice ni se intampla trebuia sa ni se intample ca se ne pregateasca sa ne fie mai bine (daca acceptam sa ne "deschidem" suficient ca sa primi acel mai bine, chiar daca am suferit si ne e greu sa credem in el). Ciudat mi se pare faptul ca ne straduim cu totii sa fim mult mai sceptici si mai indiferenti decat suntem de fapt. Foarte ciudat!
P.S. Daca par cuiva patetica, imi cer scuze, da' e inca influenta discutiilor, intalniririlor, distractiei si revelatiilor de la Sibiel... cred ca n-am mai dansat atata din studentie. :dance:
bit:
Stai linistita, nu esti patetica de loc.
Ma bucur s-aud ca v-ati distrat tare la Sibiel, foarte bine, asa si trebuia sa fie! :thumbup:
Caroline:
Uite ca trece luna imediat de cand n-a mai fost nimeni singur in doi. ;)
Eu fiind in prima zi de vacanta, imi permit sa pierd timpul azi, asa ca am dat din intamplare pe canal D si, ce sa vezi, vechiul film de pe vremea liceului "Declaratie de dragoste". ::) N-am mai gasit topicul cu acelasi nume, asa ca pun intrebarea aici:
Cred ca (aproape) toata lumea trebuie sa fi trait la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, aceast gen de poveste. Cum e posibil ca tot aproape toata lumea care nu s-a rezumat la poveste, ci a si concretizat-o, ajunge mai devreme sau mai tarziu la singuratate in doi, cu foarte putine exceptii? Si ma intreb la modul serios, fiindca eu n-am trecut niciodata de "happy end"-ul din filme... povestile au fost una si casatoria alta. Asta nu ne "invata" niciodata filmul, ce se intampla dupa... Ce e fundamental gresit in scenariul "vanzatorilor de iluzii"... care e de fapt si scenariul din mintea noastra a tuturor, la varsta aceea? ???
bit:
Asta apropos de faptul ca n-ar mai trebui spuse povesti copiilor cu Fat Frumos si Ileana. Sau cel putin ar trebui actualizate. "Da, pana la urma Ileana s-a maritat cu zmeul, care era CEO de multinationala. Ca doar n-o fi stat dupa pierde-vara ala care avea doar un cal"
Caroline:
Si pentru sexul opus e valabil... da' nu cred ca e vorba numai de astfel de cazuri. Mai degraba incep sa cred ca iubirea aia n-are nimic in comun cu casatoria sau alt tip de relatie de durata. Aia e facuta doar ca sa fii fericit... si fericirea nu-i decat o stare de gratie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă