Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
janeta:
astuia i-au cazut greu taieteii si tocanita si a decis sa nu mai fie... numa` ca dumneaei , cu sadismul caracteristic femeilor , decide ca decat sa ramana singura mai bine ramane pe capul lui ;D
Ayouni:
--- Citat din: janeta din Vineri, 01 Iulie 2011, 23:59 ---[
astuia i-au cazut greu taieteii si tocanita si a decis sa nu mai fie... numa` ca dumneaei , cu sadismul caracteristic femeilor , decide ca decat sa ramana singura mai bine ramane pe capul lui ;D
--- Terminare citat ---
superb comentariu, superba fotografie! chiar ma intrebam pe unde umbli, in ultima vreme, ca ne lipseste prezenta ta tonica pe-pe meleagurile SCi!
julia:
--- Citat din: janeta din Vineri, 01 Iulie 2011, 23:59 ---...numa` ca dumneaei , cu sadismul caracteristic femeilor , decide ca decat sa ramana singura mai bine ramane pe capul lui ;D
--- Terminare citat ---
plecind de la ce zise jeanette, mi-am amintit de un caz in care sotia refuza sa divorteze desi de ani buni nu mai era nimic intre cei doi soti, se separasera si cu locuintaq, el avea pe cineva...
pur si simplu refuza sa accepte ideea divortului. pt mine e greu de inteles
balanta:
e sentimentul de apartenenta la cineva....pur si simplu se indentifica cu certificatul de casatorie si putea spune tuturor si ei insasi ca....sunt casatorita, deci sunt cu cineva....e acelasi sindrom ca atunci cand certificatul de casatorie e musai de dorit de unele cupluri...asa cum acea hartie de divort nu are valoare, asa si certificatul de casatorie nu ar trebui sa conteze...DAR...vedeti bine ca nu in toate cazurile e asa...
balanta:
si mai stiu o situatie, cand ei erau divortati dar nu facusera partajul si nici nu doreau. Noul partenere al ei a considerat ca nu e "divortata" definitiv daca nu e si partajul facut si fiecare cu bunurile lui si nu cu bunuri comune..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă