Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (74/147) > >>

Raphaela:

--- Citat din: julia din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 12:35 ---plecind de la ce zise jeanette, mi-am amintit de un caz in care sotia refuza sa divorteze desi de ani buni nu mai era nimic intre cei doi soti, se separasera si cu locuintaq, el avea pe cineva...
pur si simplu refuza sa accepte ideea divortului. pt mine e greu de inteleg
--- Terminare citat ---

Eu cred ca e lipsa de personalitate a sotiei.... ca ea nu isi poate asuma singura viitorul decat daca se numeste doamna X. >:(

julia:

aveti dreptate fetelor
dar pe mine ma mira faptul ca era o situatie de notorietate ca nu mai sunt impreuna, celalalt locuia cu cineva in alta parte, erau citiva ani de cind se stia ca sunt separati. de ce sa te mai agati cu inversunare de o hirtie care - bine zicea balanta - n-are valoare in niciun fel?

micaela:
cine stie ce mecanism psihologic straniu ii dadea iluzia ca prin hartia aia mai pastra o legatura familiala si familiara cu el. sau poate tot mai spera la intoarcerea lui. sau poate ii era teama de statutul de "divortata". ea stie mai bine...

balanta:
Raphaela, multa lume inca considera cuvantul "divortat" mult mai injositor decat vaduv, necasatorit niciodata....e mai bine sa spui " m-a parasit"....astfel vina o poarta EL in fata celorlalti...si sa nu spuneti ca inca pentru multi nu conteaza ce spun ceilalti si societatea in care traim, mai ales daca unii sunt angajati in tr-u anume sistem unde stim prea bine cum circula vorbele...cine e in general in sistemul privat si are afacerea lui il cam doare la basca!

Raphaela:

--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 02 Iulie 2011, 13:56 ---Raphaela, multa lume inca considera cuvantul "divortat" mult mai injositor decat vaduv, necasatorit niciodata....e mai bine sa spui " m-a parasit"....astfel vina o poarta EL in fata celorlalti...si sa nu spuneti ca inca pentru multi nu conteaza ce spun ceilalti si societatea in care traim, mai ales daca unii sunt angajati in tr-u anume sistem unde stim prea bine cum circula vorbele...cine e in general in sistemul privat si are afacerea lui il cam doare la basca!

--- Terminare citat ---
...ai mare dreptate...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă