Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
almi_gabi:
deciziile pe care le luam ne schimba intradevar destinul , adria si noi cele de aici poate nu ne-am fi cunoscut.
marci, cred asa cum spui si tu ca daca as fi continuat as fi pierdut , as fi "involuat".
fetelor ceea ce ma pune pe ganduri este ca m-am obisnuit cu singuratatea ~ spunea la un moment dat bogdan (pe undeva, printr-un topic ) ~ am inceput sa merg la brat cu ea. eu sunt "barbata" in casa si deja ma comport ca atare.
...si pe masura ce trece timpul devin tot mai pretentioasa fata de ce ar trebui sa fie partenerul si stacheta se ridica pe zi ce trece.
... pe de alta parte capat o oarecare incredere ~ ceva de genul ~ ma descurc si fara el.
adria:
tocmai asta e, m-am saturat sa fiu si "barbata" si femeie
giovis85:
divortul e act de curaj asta e parerea mea dar depinde si motivul divortului daca se divorteaza din cauza violentei in familie alcoolului jocurilor de noroc sau ca va inselat sotul sotia atunci sunt de acord dar daca divortezi din cauza ca ai gasit alta persoana mai frumoasa sexoasa sau bogata nu prea e bine
asta e parerea mea daca gresesc sau am dreptate voi sa imi spuneti
adria:
total de acord cu tine, giovis, dar ce te faci cand jumatatea ta... pleaca intr-o lume mai buna (cel putin, asa vreau sa cred) si te lasa... de caruta?
marcutza:
mai exista si alte jumatati pe lumea asta, lume in care am ramas noi dupa plecarea lor :*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă