Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
almi_gabi:
Ceva vreme in urma am renuntat la o relatie ~ spun eu neconstructiva pentru mine. Am o prietena care se confrunta cu oarecare probleme in relatie ~ mai imi povesteste prin ce trece. Am incercat sa despic un pic "firul in patru cu ea" - mai mult ca sa o ajut sa-si faca ordine in idei si ce vrea cu adevarat.
Ce m-a frapat e ca zilele trecute mi-a dat a fost o replica ~ ceva de genul ~ uite , tu te-ai despartit de el si cu toate ca esti mai tanara ca mine nu ai mai gasit un om care sa fie langa tine.
De atunci ma gandesc ca are dreptate , dar totusi nu cred ca daca ar fi sa iau din nou acea hotarare as pune in balanta faptul ca raman singura.
Probabil ca majoritatea care trecem pe aici (si deci suntem singure) ne-am gandit de multe ori la decizia care ne-a adus in acest punct.
Ati retrage acea decizie?
adria:
da, as retrage-o acum, cu gandirea de acum
nu vreau sa dezvolt subiectul, pt ca e dureros... inca
marcutza:
cu riscul de a ramane "singura" nu mi-as retrage decizia !
daca o relatie nu merge, nu merge si gata.
daca simti si realizezi ca o relatie nu-i constructiva pt sufletul, inima si mintea ta o lasi, renunti iar revenirea la ea nu e decat involutie !
adria:
marcutza, poate ca eu incep sa recunosc ca am fost prea categorica, la un moment dat!
mi-e greu, dar asta-i adevarul
daca as fi avut mai multa rabdare, toleranta sau intelepciune, cred ca altul ar fi fost drumul meu acum
cel putin, asa vreau sa cred
ps ar fi multe de povestit si nu ma simt in stare sa spun mai multe
marcutza:
bine draga mea draga, inteleg....:*:*:*
inca ceva si tac: nu permite nimanui sa-ti permita involutia, aduce la o dubla singuratate !
pup cu drag !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă