Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
optimus sum:
;D
:P :P :P :P :P :P :P
iulia17:
hai s-o luam altfel. ai tot ce vrei, o afacere de milioane, bani care sa-ti dea stabilitate si siguranta, nu sa-ti titiie fundul din cauza crizei. ok. dar mai ai si o familie, o nevasta cu care nu mai ai nimic in comun de ani de zile, traiti vieti paralele ca nu va mai leaga nimic. si o intilnesti pe EA. vezi viitorul in culori roz alaturi de EA. ce faci?
optimus sum:
mi-o fac amanta ...ca daca divortez imi ia nevasta jumate din avere ...si averea aia e munca mea de-o viata ...pentru bani am furat , am mintit si m-am degradat , deci nu-i pot lasa nevestei chiar daca mor...deci o fac amanta , o plimb , o rasfat si iubim cat putem dar nu divortez... clar ?
daca nu am bani si nici copii, nu-mi pasa daca divortez, o iau de la zero...dar daca sunt bani la mijloc NU DIVORTEZ... ce nu intelegi de aici ? banu te face sclvul lui ...banul mult , nu banul pt o paine ...
carmentoma:
Singuratatea in doi este atunci cand pleci, de exemplu de la serviciu, dar ai face orice sa tragi de timp (el la o berica cu baietii sau ea la shopping prelungit), sa nu ajungi acasa... unde nu te mai atrage nimic, nu ai subiecte de conversatie, nu ii mai suporti cicaleala sau meteahna de a-si arunca hainele prin casa, etc! Cand iti planifici din ce in ce mai des iesirile separat, dar nici dupa aceste iesiri nu te trage inima spre cuibusor! Asta e singuratatea in doi! Dar rutina zilnica, obisnuinta, comoditatea sau cine stie ce alte motive, fie ele subiective sau obiective ( lipsa unei independente materiale, copiii, si alte asemenea) te tin ancorat in relatie! Boala lunga, moarte sigura!
iulia17:
exact. cea mai buna definitie de pina acum. motivele pot fi zeci dar nu mai conteaza. oamenii simpli nu au libertatea de a lua deciziile pe care si le doresc din cauza banilor.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă