Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
optimus sum:
--- Citat din: iulia17 din Marți, 31 Mai 2011, 21:17 ---
si eu tot la aia ma refer. la inceput o fi fost dragoste, nu stiu. eu vorbeam de momentul de final cind nimic nu-i mai leaga si decid sa se desparta mai usor fata de cei cu alte obligatii pe cap.
ceea ce nu e tocmai rau. de ce sa stea si sa nu se mai suporte unul pe altul?
--- Terminare citat ---
ha ha ha ...de asta se cearta ca chiorii pe avere ? cand se despart , au in cap doar cum sa-si fure unul altuia mai mult, iar tot ce a fost intre ei de fapt nu a fost nimic... se despart usor nu pt ca au bani ci pentru ca nu exista niciun sentiment care sa-i lege ... pe bani se cearta ...esti intr-o eroare completa draga mea .. si oamenii simpli se despart ... nu te tine nimeni cu forta intr-o relatie , fie ca ai bani sau nu ...dar cand sentimente adevarate au existat intr-o relatie , atunci ii dai mai mult de o singura sansa partenerului, te gandesti de doua ori inainte sa te rupi , nu din cauza ca ai probleme ci din cauza ca omul de care vrei sa te rupi e omul pe care l-ai iubit si pe care poate ca il mai iubesti ...
iulia17:
eu cred ca tu nu stii despre ce vorbim aici de 15 pagini. ce are a face ca se cearta pe avere?!?
ideea era de ce doi oameni care nu mai au nimic in comun stau totusi impreuna. si de multe ori motivele tin de bani - ca nu-i au sau nu sunt suficienti pt a-si duce traiul separat.
ti se pare normal ca asta sa fie singurul criteriu care mai leaga 2 oameni?!?
optimus sum:
cred ca tu nu stii sa citesti cu rabdare...tocmai ti-am spus ca doi oameni care nu se mai iubesc se despart indiferent daca au bani sau nu ... ai pus problema ca daca nu mai exista iubire se despart mai usor daca au bani , si eu ti-am zis ca se despart mai greu cand au bani decat cand nu au ... intervine problema partajului si acolo cand ai ce imparti e cu discutii...cand nu ai nimic de impartit e mult mai simplu ...doar copii te tin langa cineva daca nu mai exista iubire...
iulia17:
ma, tu ai citit ceva din primele pagini?? zi si mie ce ai inteles de acolo
optimus sum:
ma , tu ai ceva cu mine in seara asta ? zi si mie ce n-ai inteles din ce am zis eu ? si din ce ai zis tu pe pagina asta ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă