Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
almi_gabi:
--- Citat din: balanta din Luni, 14 Martie 2011, 17:19 ---din pacate, da...dar deja nu mai cred in dragoste...sau nu in aia care credeam eu ca ar putea fi...
--- Terminare citat ---
Multi avem sentimentul asta si este unul dintre adevarurile care se regasesc in istoria fiecaruia dintre noi. La un moment dat, i am lasat sa treaca pe langa noi adierea unei iubiri, pentru ca nu am avut curaj s-o urmam, s-o traim. De ce ? Suntem prinsi deja intr-un ritm de viata care ne asigura un trai sigur ~cand,ne-am asezat intr-un destin stabil, cand rosturile ni s-au randuit, cand zvacnetele inimii s-au preschimbat in ticait domol, odihnitor, o noua iubire poate aparea ca o amenintare.
--- Citat din: balanta din Luni, 14 Martie 2011, 22:40 ---iulia, nu e o forma de lasitate, e o forma de educatie ce s-a pomovat pana acum.
--- Terminare citat ---
Trebuie sa recunoastem ca inainte de revolutie si cu ani in urma , pe vremea bunicilor , nu era deloc incurajat divortul ~ era o rusine sa ai un statul de femeie divortata.
Pe masura ce anii vor trece si asa cum spui tu balanta femeile vor evolua mai mult emotional, voe avea mai mult curaj ~ se va schimba acel statul de acceptare a unei relatii / casatorii formale
marcutza:
"Trebuie sa recunoastem ca inainte de revolutie si cu ani in urma , pe vremea bunicilor , nu era deloc incurajat divortul ~ era o rusine sa ai un statul de femeie divortata.
Pe masura ce anii vor trece si asa cum spui tu balanta femeile vor evolua mai mult emotional, voe avea mai mult curaj ~ se va schimba acel statul de acceptare a unei relatii / casatorii formale"
asa este, mama mea era speriata de ce vor spune vecinii, neamurile, lumea...privind divortul meu, nu conta ca eu sunt nefericita, ca al meu copil vede lucruri deloc placute intre parintii sai samd. "trebuia" sa raman casatorita ca asa era rostul unei femei...pf....in fine.
sper sa evoluam in acest sens - ma refer la femei - si sa avem curaj sa spunem gata, pana aici.
iulia17:
te felicit pentru curaj si convingere. viata e totusi atit de scurta, nu merita irosita nicio clipa.
giovis85:
singuratatea e mai usoara daca ai langa tne persoana iubita iar singuratatea unui singur individ e foarte grea va spun din propie experienta e greu sa nu ai cui spune te iubesc e greu sa nu te integrezi in societate iar singuratatea produsa din cauza pesimismului e ucigatoare la fel si singuratate pesimism si boala nu putini fac fata la asa ceva dar principala cauza a singuratatii e pesimismul eu le am pe toate 3 si nu mai rezist
iulia17:
si totusi faci eforturi sa depasesti acest impas. felicitari si tie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă