Aici se discuta > Subiecte generale

Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum

<< < (22/24) > >>

Veorica:
Propunere: Casa Noua

Daca ar fi sa va cumparati o casa sau un apartament nou si nu sunteti conditionati de un oras anume...unde v-ati lua, in ce ora si de ce?

wonderland:
Am gasit o intrebare legata de posibilitatea de a avea un topic pe tema Astrologiei.
Eventual, aici putem testa daca exista si alte persoane interesante si ce fel de continut ar avea acest topic. Deci, sa spune cine si de ce si-ar dori acest subiect.
Reiau si mesajul de la pg 7 a acestui topic, cu modul in care putem cere un topic nou.

--- Citat din: wonderland din Marți, 02 Octombrie 2018, 07:57 ---daca ai:
a) propuneri de subiecte potrivite pentru sectiunea Subiecte generale, le poti lasa chiar aici, cu un titlu insotit de  o mica descriere a continutului dorit pentru dialog.
b) propunerile mai potrivite pentru sectiunea Articolele noastre, le poti lasa la topicul Postarea articolelor, sau le poti trimite pe email la office@singlescamp.ro, cu conditia sa respecti cerintele minime. Detalii: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html

Cert e ca doar Admin (Gigi Cindea) poate deschide un topic nou.

--- Terminare citat ---

Veorica, intrebarea ta e despre casa sau despre oras nou unde ne-ar placea sa traim?. Dupa cum vezi mai sus, e nevoie de mai mult ca sa se deschida un topic.
PS - Gurile rele spun ca din ce in ce mai multa lume viseaza sa...emigreze in Cluj.  ;D

emanuela25.sv:
As vrea sa propun un topic legat de astrologie. In ce zodie sunteti? Urmariti horoscopul zilnic? Aveti vreun astrolog preferat? Cunoasteti carti de astrologie interesante? Eu de exemplu sunt Capricorn cu ascendent in Balanta, in zodiacul european, iar in cel chinezesc sunt Iepure. Urmaresc cu interes canalele de youtube al Alexandrei Coman si a lui Marian Golea, de la care am invatat cate ceva. Imi place sa cred ca astrologia ne ajuta sa ne cunoastem in primul rand pe noi insine si apoi pe cei din jurul nostru, ne face sa trecem mai usor peste o perioada grea pentru ca avem pe cine sa dam vina (pe astre) si in cele din urma ne duce pe drumul nostru, ne ajuta sa evoluam.

Edith:
Foarte buna idee !
Eu sunt Leu cu ascendent in Leu 7 grade si 47 minute .
Ceea  ce  inseamna prestanta, si denota prin simpla aparitie, forta , decizie si putere.
Dinamic , curajos, mandru orgolios egoist si intolerant.
Vointa puternica, forta de convingere, cinstit si corect.
Nu suporta minciuna si prefacatoria.
   Planete in case
Soarele in casa a doua(venituri obtinute usor, bogatie, ste de avere si posesiuni materiale).
Luna in casa a patra( succes spre finalul vietii).
Asa  pe scurt :)

wonderland:
Intrebam pe alt topic - Dar va invit sa raspundem aici:
Ar fi de interes un topic utilizatorii de PC? Ceva gen Operare PC, scurtături, comenzi rapide și secrete ale utilizatorilor...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă