Aici se discuta > Subiecte generale

Propuneri de topicuri/subiecte de dezbatere - forum

<< < (21/24) > >>

adda:
Eu as vota toate :giggle:, dar.....
1. cred ca prima propunere nu va avea foarte mare priza la public, poate doar ocazional se discuta pe acest subiect.
2. Propunerea de la punctul b) se aseamana cu un topic mai vechi, nici nu stiu daca mai exista, "Razboiul sexelor"  8) >:D ar putea fi folosit acela ^-^
3. Propunerea c) si d) ar putea merge impreuna..c) versus d)

wonderland:
1.Razboiul sexelor e arhivat. Doar daca cere cineva scoaterea de la naftalina.
2.Ar mai fi, active, la articole, vreo doua, dar asa...mai trasa de par se poate potrivi tema, deci nu le mai enumar.
3. Gând la gând, mi-a încolțit și me ideea asta, dar n-am gasit încă un titlu explicit și mai scurt, ca să llansez o propunere către Gigi.  ::)
Deși, acum ma gandesc dacă n-ar merge pur și simplu la ”Comunicare”. Așa cum ai facut tu, adda, la ”Dependente?

adda:
Buna idee pentru 3. Poate e bine sa adaptam unele topicuri la ideile de moment.  :thumbup: :kissing:

drlove:
Am ceva experienta in crearea subiectelor de forum dar nu stiu cum as putea face asta aici.Banuiesc ca am nevoie de incuvintarea administratorului si pe aceasta cale formulez o cerere in acest sens.Multumesc anticipat oricare ar fi raspunsul dumneavoastra.

wonderland:
drlove, daca ai:
a) propuneri de subiecte potrivite pentru sectiunea Subiecte generale, le poti lasa chiar aici, cu un titlu insotit de  o mica descriere a continutului dorit pentru dialog.
b) propunerile mai potrivite pentru sectiunea Articolele noastre, le poti lasa la topicul Postarea articolelor, sau le poti trimite pe email la office@singlescamp.ro, cu conditia sa respecti cerintele minime. Detalii: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html

Cert e ca doar Admin (Gigi Cindea) poate deschide un topic nou.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă