Ieri a fost prima mea iesire SC si nu regret nici o clipa!
Am cunoscut persoane deosebite, Ladiyinred, Marcuta, Silviu, Adi si Saturnianul.
Masa am luat-o la un restaurant cochet din Sinaia, mancarea foarte buna, iar apoi ne-am plimbat spre Peles unde am luat desertul cu o cafea acompaniata de muzica la chitara.
Am ras si glumit toata ziua, iar Capsuna a fost o gazda placuta in orele dupa-amiezii.
Tot ieri s-a mai intamplat ceva deosebit, Silviu a iesit la lumina, din cate am inteles dupa foarte mult timp de ezitare. Ceea ce m-a facut sa ma simt intr-un fel onorat. Ne bucuram ca ai fost cu noi, Silviu, ai fost "sarea si piperul" intalnirii!

Saturnianul are o jucarie noua despre care as putea sa vorbesc cu el toata ziua, fara sa ne plictisim...hehehe. Iar cu Adi am puse la cale cateva iesiri sportive pentru viitor, sper sa le punem in practica.
Ladyinred nu a venit imbracata in rosu, spre dezamagirea multora, insa a fost o companie foarte placuta alaturi de Marcuta.
Data viitoare sper ca vom avea parte de mai mult soare si cel putin la fel de multa voie buna! Va pup pe toti, pa!