Arhiva > Arhiva

Program de Performare Personala

<< < (18/25) > >>

silviu:
adevarul e ca si eu am intalnit sufletul-pereche, dar dupa o perioada m-am despartit de el :( mai bine zis de ea. si mintal vorbind, simt ca nu ne-am despartit niciodata. nu numai ca simt cand e trista ori vesela, dar simt si cand are orgasm cu altul. asa suflet-pereche rar mi-a fost dat sa intalnesc si cred ca daca m-as gandi mai intens, as putea ramane si gravid, Fereasca Sfantul! :(

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Duminică, 06 Martie 2011, 17:29 ---adevarul e ca si eu am intalnit sufletul-pereche, dar dupa o perioada m-am despartit de el :( mai bine zis de ea. si mintal vorbind, simt ca nu ne-am despartit niciodata. nu numai ca simt cand e trista ori vesela, dar simt si cand are orgasm cu altul. asa suflet-pereche rar mi-a fost dat sa intalnesc si cred ca daca m-as gandi mai intens, as putea ramane si gravid, Fereasca Sfantul! :(

--- Terminare citat ---
Dacă ai putea rămâne gravid, în mod sigur te-ai simţi mai bine... este o modalitate fericită de supravieţuire...

steliana:

--- Citat din: silviu din Duminică, 06 Martie 2011, 17:29 ---adevarul e ca si eu am intalnit sufletul-pereche, dar dupa o perioada m-am despartit de el :( mai bine zis de ea. si mintal vorbind, simt ca nu ne-am despartit niciodata. nu numai ca simt cand e trista ori vesela, dar simt si cand are orgasm cu altul. asa suflet-pereche rar mi-a fost dat sa intalnesc si cred ca daca m-as gandi mai intens, as putea ramane si gravid, Fereasca Sfantul! :(

--- Terminare citat ---

lesiiinn! :D :D :D

fa ce vrei, dar nu muri!

steliana:
Silviu ...
asta a fost cu ostentatie?
daca da, atunci ... iti mai trimit si eu, tot mintal vorbind ... un plod

luciamanta:
   Steliana, iarta-l pe Silviu, mie mi-a placut mult parodia la adresa celor scrise de mine... El este spiritual si plin de umor si chiar mi-a produs buna dispozitie in seara aceasta! Sa traiesti, Silviu! Si tu Steliana, sa traiesti si sa fii iubita!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă