Arhiva > Arhiva

Program de Performare Personala

<< < (19/25) > >>

steliana:
doar am continuat parodia...

nu este Silviu al nostru, cel mai frumos trandafir cu cei mai frumosi spini? :-*

steliana:
draga, seriosule, pot sa te intreb de ce, pana acum, n-a mers?
nu cumva ai vrut sa schimbi persoana respectiva? s-o aduci pe calea care o vezi tu?
[/quote] Crede-ma draga adria ca nu am vrut sa schimb persoana respectiva si din contra ea a vrut sa ma schimbe pe mine chiar 100% si de asta nu a mers.
[/quote]

"Nici un om nu este liber daca nu este propriul lui stapan." - Epictet -

steliana:
IMBRATISAREA

Cand ne atingem, intr-o imbratisare afectuoasa, ne invioram intens simturile si reafirmam increderea in propriile sentimente. Adeseori nu gasim cuvintele potrivite pentru a exprima ce simtim.
Imbratisarea este coplesitoare. Dovedeste amploarea simturilor.
Pe langa senzatia de bine ce ne-o lasa, alina durerea, depresia, anxietatea. Provoaca stimulari psihice si fiziologice la cel ce imbratiseaza precum si la cel imbratisat.
Este o comuniune imensa de bine ce se transmite de la unul la altul.

IMPORTANT DE STIUT:

Imbratisarile prin manifestare afectuoasa in compania semenilor, sunt chiar necesare pentru dezvoltarea personalitatii.

Ce ne aduce o imbratisare: protectie, siguranta, incredere, forta, sanatate, recunoastere.

Terapeutii spun ca avem nevoie:
- de 4 imbratisari pe zi, pentru a supravietui
- de 8, pentru a ne mentine in forma
- de 12, pentru a evolua.

steliana:
IMBRATISATI TOTUL !

Pentru ca am imbratisat - chiar si imaginar - ... am primit - virtual - imbratisarea unei alte prietene.
Acest lucru a facut posibil si explicatiile imbratisarii.

Cu voia voastra, va imbratisez in fiecare ZI, de 100 de ori!

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Luni, 07 Martie 2011, 09:09 ---IMBRATISATI TOTUL !

Pentru ca am imbratisat - chiar si imaginar - ... am primit - virtual - imbratisarea unei alte prietene.
Acest lucru a facut posibil si explicatiile imbratisarii.

Cu voia voastra, va imbratisez in fiecare ZI, de 100 de ori!

--- Terminare citat ---
Dragă Steliana, de la tine avem de învăţat mereu. Să stii ca am simţit îmbrăţisările tale, starea de bine s-a instalat.... Si eu te îmbrăţisez si iti transmit mii de zâmbete si gânduri pozitive!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă